Από τις πιο αγαπημένες μας τάσεις είναι τα μαγαζιά που συνδυάζουν το ποτό με εκλεκτό φαγητό σε ένα όμορφο περιβάλλον.
To γαστρομπάρ του βραβευμένου σεφ Νίκου Θωμά, στο Κολωνάκι, ήρθε για να αλλάξεις τις συνήθειες μας προσφέροντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε ένα χώρο όπου παντρεύει μοναδικό το ποτό, το φαγητό και τη μουσική.
Πώς θα σας φαινόταν αν θέλατε να συνδυάσετε το ποτό με το φαγητό σας απολαμβάνοντας δροσερά cocktails με στρείδια tempura και γλάσο sweet chilly; Ή ένα κρασί με βάφλα μπακαλιάρου ή πατατόψωμο με αντζούγιες, λαρδί και chimichurri;
Αυτά τα ενδιαφέροντα παντρέματα συμβαίνουν στο γαστρομπάρ NiDo Athens του βραβευμένου σεφ Νίκου Θωμά – πολλοί τον γνωρίζετε ως Food& Beverager στο Master Chef -που έχει ανοίξει εδώ και λίγους μήνες σε ένα στενό σε κοντινή απόσταση από τη πλατεία Κολωνακίου.
Διαφοροποιώντας το «Simul» από το «NiDo» κι ακολουθώντας μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στο νέο του εγχείρημα ο patron-chef ήθελε να εστιάσει σε ένα χώρο όπου μπορείτε να το επισκεφτείτε μετά τη δουλειά σας ή για μια βραδινή έξοδο συνδυάζοντας ωραίες μουσικές, ποτό και φαγητό- το οποίο σίγουρα δεν θα ήταν οι κλασικές επιλογές με σαλάτα, φιλέτο κοτόπουλο που βρίσκουμε συνήθως ως συνοδευτικά ποτού.
Ο ίδιος δεν θέλει να βάλει κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα, όπως χαρακτηριστικά θα μου αναφέρει «δεν είναι ούτε μπαρ, ούτε εστιατόριο. Το motto μας είναι «τρώμε -πίνουμε καλά και περνάμε καλά». Στη δική του «φωλιά», στα ισπανικά το όνομα του μαγαζιού, πρώτο λόγο έχει να αφήσετε πίσω το άγχος της καθημερινότητας, να απολαύσετε τη στιγμή με ένα ωραίο ποτό και να το συνδυάσετε με κάτι γευστικό που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας.