Ένα παραδοσιακό εστιατόριο σερβίρει εδώ και 24 χρόνια φαγητά σαν «της μαμάς» στο Περιστέρι.
Σε ένα πεζόδρομο βρίσκεται εδώ και 24 χρόνια ένα εστιατόριο που σερβίρει παραδοσιακά πιάτα και το γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι ψαγμένοι foodies που θέλουν να γευτούν κλασσικά φαγητά με μια πιο σύγχρονη ματιά.
Το εστιατόριο «Δάφνη» επιμένει στη παράδοση, στα φαγητά που μαγειρεύει καθημερινά η μαμά στο σπίτι και που απολαμβάνουμε στα κυριακάτικα καλέσματα. Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο Τάκης Ζαχαρόπουλος και η Αριστέα Βλάχου μεταμόρφωσαν μια παλιά αποθήκη ζάχαρης σε ένα οικείο μαγαζί, που βγάζει την αύρα του σπιτιού με ωραίες γήινες πινελιές και σε απόλυτη συνοχή παρουσιάζει ένα μενού που φλερτάρει με τις γευστικές μας μνήμες, χωρίς να λείπουν οι γαστρονομικές νέες εκπλήξεις.