Ο Γιώργος Τσούλης προτείνει στους αναγνώστες του Bovary τρεις πανεύκολες και πεντανόστιμες συνταγές για να διοργανώσετε ένα brunch στο σπίτι.
Εν καιρώ κορωνοϊού, σε πολλούς ίσως να σας έχουν λείψει οι συνήθειές σας πριν την καραντίνα, όπως να βγείτε με τους φίλους σας για να απολαύσετε ένα λαχταριστό brunch στο αγαπημένο σας στέκι.
Ωστόσο, αν και το brunch σε εστιατόριο αυτές τις μέρες είναι απαγορευτικό, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι. Ο Γιώργος Τσούλης το αποδεικνύει περίτρανα με τις παρακάτω υπέροχες συνταγές, οι οποίες θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας και να δώσετε άλλο νόημα σε ένα ανιαρό κυριακάτικο (και όχι μόνο) πρωινό.
Μάλιστα, σε συνεργασία με τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Δανάη Πετροπούλου μας δίνει και συμβουλές, ώστε να διατηρήσουμε το βάρος μας όσο γίνεται πιο σταθερό.
Mozzarella sticks
Υλικά:
- 600 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε sticks
- 150 γρ. nachos, θρυμματισμένα
- 70 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 αυγά, αραιωμένα και χτυπημένα με λίγο νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα