πολύχρωμο τοστ viral
Wow/ Φωτογραφία: Instagram/ @sasamana1204
VIRAL

Υπέροχα τοστ σαν έργα τέχνης -Οι απίθανες δημιουργίες μιας Γιαπωνέζας designer κάνουν τον γύρο του διαδικτύου


Μια Γιαπωνέζα designer έχει αναγάγει την προετοιμασία του τοστ σε αληθινή τέχνη και οι δημιουργίες της έχουν γίνει πλέον viral.

Πέρα από τις κλασικές επιλογές, όπως το τυρί, τη γαλοπούλα, ίσως το βούτυρο, πιο σπάνια την ντομάτα, τα υλικά για τοστ διαφέρουν ανάλογα τον ουρανίσκο. Άλλοι το εμπλουτίζουν με τυρί κρέμα ή μαγιονέζα, άλλοι προτιμούν τις πιο γλυκές γεύσεις και επιλέγουν το φυστικοβούτυρο, το μέλι ή τη μαρμελάδα. Tα τοστ αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ σε όλον τον κόσμο και αγαπημένη επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Μια Γιαπωνέζα designer, λοιπόν, έχει αναγάγει τη δημιουργία ενός απλού τοστ σε αληθινή τέχνη. Χρησιμοποιώντας το ψωμί ως καμβά, φτιάχνει αληθινά, βρώσιμα αριστουργήματα, τα οποία πραγματικά λυπάσαι να τα φας.

Η Μanami Sasaki εμπνέεται από την παράδοση της χώρας της, αλλά και από την pop κουλτούρα, την επικαιρότητα και ό,τι άλλο την εμπνέει και τραβά την προσοχή της. Χρησιμοποιεί τη σκόνη μάτσα για το γρασίδι, ξηρούς καρπούς για τις πέτρες, τις ντομάτες για τα κόκκινα χείλη των γυναικών, βρώσιμα φύλλα χρυσού και πολλά ακόμα υλικά.

Η Sasaki συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες «πριν και μετά», για να δείξει στους πάνω από 37 χιλιάδες followers της πώς τα τοστ αλλάζουν μορφή όταν τα ψήνει.

Σε συνέντευξή της στο Bored Panda, η καλλιτέχνης είπε ότι ένα τοστ της παίρνει συνήθως τρεις ώρες για να το τελειώσει, αλλά εξαρτάται και από το σχέδιο.

«Το περισσότερο που είχα κάνει για ένα σχέδιο ήταν οι έξι ώρες. Όταν έχω πολλή δουλειά να κάνω, διαλέγω κάτι που δεν είναι τόσο δύσκολο» είπε η ίδια. Συνεχίζοντας, η Sasaki πρόσθεσε ότι επιλέγει το σχέδιο από το προηγούμενο βράδυ, ύστερα πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει ό,τι θα της χρειαστεί. Το ξεκινά συνήθως την ίδια μέρα και θα φτάσει περίπου στο 60% του τελικού σχεδίου. «Σηκώνομαι το πρωί, το ολοκληρώνω, το φωτογραφίζω και ύστερα το τρώω».

SHARE