NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Μαριάννα Λάτση και Εριέττα Κούρκουλου μαζί στην κοπή πίτας -Χαμόγελα στο Κ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος»


Ένας χρόνος λειτουργίας για το πρότυπο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας (K. H.N) «Νίκος Κούρκουλος».

Ο Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου του 2007: 11 χρόνια μετά, την ίδια ημέρα, η κοπή πίτας του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», έγινε με την παρουσία της Μαριάννας Λάτση και της Εριέττας Κούρκουλου σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του.

Η Μαριάννα Λάτση θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, υλοποιεί το όραμά της για προσφορά και ανθρωπιά.

Η Μαριάννα Λάτση δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Για μένα, το ότι είμαι εδώ σήμερα και βλέπω όλους εσάς, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να μου κάνει κανείς. Γεμίζει η ψυχή μου ευτυχία. Η μόνη λέξη που αισθάνομαι ότι πρέπει να πω αυτή τη στιγμή εδώ, σε εσάς που βλέπω είναι μία: «Ευχαριστώ». Κάθε φορά που σας επισκέπτομαι, η χαρά μου είναι πραγματικά τεράστια. Χάρη στην επίσκεψη αυτή, σήμερα, η χρονιά ξεκινά πολύ καλά: με ελπίδα, ανθρωπιά και αγάπη».

Με έκδηλη τη συγκίνησή της, η Μαριάννα Λάτση ευχαρίστησε τους ανθρώπους που καταθέτουν ψυχή και βρίσκονται στην υπηρεσία όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Εριέττα Κούρκουλου στηρίζοντας το όραμα της μητέρας της, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα έχοντας στο πλευρό της το προσωπικό και τα στελέχη του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» έχει συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ (6 ορόφους και δυναμικότητα 46 κλινών) και είναι μέρος του Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών, «Ο Άγιος Σάββας».

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency