Instagram/katherineheigl
Instagram/katherineheigl
FITNESS GOALS

Κάθριν Χέιγκλ: Η εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού της


Η Katherine Heigl έχει βάλει σκοπό να χτίσει κορμί μετά τη γέννα.

Η ηθοποιός στα 39 της είναι μητέρα τριών παιδιών καθώς πριν από 14 μήνες γέννησε τον μικρότερο γιο της, Joshua Bishop. Αποφάσισε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες όπου είναι φανερή η απώλεια βάρους.

Μαζί με τις φωτογραφίες, έγραψε για την προσπάθεια που έκανε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. 

«Η πρώτη φωτογραφία είναι ένα μήνα μετά τη γέννα. Η δεύτερη σχεδόν ένα χρόνο και η τελευταία αυτή την εβδομάδα», έγραψε η ηθοποιός. «Μακάρι να είχα περισσότερες ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη για να δείξω πόσο αργή ήταν η διαδικασία αλλά ήμουν απασχολημένη με το να τα κρύβω όλους αυτούς τους μήνες παρά να ποζάρω με τα εσώρουχα». 

Instagram/katherineheigl
Instagram/katherineheigl

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έκανε διακοπές στην παραλία και ανυπομονεί για τη συμμετοχή της στη σειρά Suits. Και τα δύο της έδωσαν κίνητρο να μπει πάλι σε φόρμα, καθώς έχει «μεγάλη επιθυμία να νιώσω fit, δυνατή και σέξυ».

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy αναφέρει ότι ανυπομονεί να κάνει κοιλιακούς, «που είναι κάπου κρυμμένοι κάτω από την κοιλιά».

Instagram/katherineheigl
Instagram/katherineheigl

Μάλιστα, μοιράστηκε μερικά tips με τους ακολούθους της, όπως τι την βοήθησε να χάσει τα περιττά κιλά.

«Δεν θα πω ψέματα, οι ασκήσεις είναι ζόρικες αλλά η διαδικασία που ακολούθησα σε πέντε μόλις εβδομάδες μου έδωσε κίνητρο και έμπνευση για να συνεχίσω. Είμαι ευγνώμων που είχα ένα χρόνο να κάνω κοιλιακούς και να φτιάξω τους γλουτούς μου και δεν αναγκάστηκα από τη δουλειά να ξαναμπώ αμεσως σε φόρμα. Αλλά ήρθε η ώρα να κάνω τη δύναμη, τη διατροφή και την υγεία του σώματός μου προτεραιότητα», τόνισε.