NDP Photo agency
NDP Photo agency
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

H Nατάσσα Μποφίλιου πήγε θέατρο μαζί με την αδελφή της -Η εκπληκτική ομοιότητά τους


H Nατάσσα Μποφίλου παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Oυρανία» που πρωταγωνιστεί η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα. 

Η παράσταση ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου 104 υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Γιώργου Σουλειμάν.

Ενας μονόλογος πάνω στο όνειρο και στη ματαίωσή του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και στην ολοκληρωτική μοναξιά που ενσαρκώνεται από την ταλαντούχα Δανάη Μπάρκα. 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την αγαπημένη ερμηνεύτρια μαζί με την αδελφή της Νέλλυ. 

Κοιτώντας τις φωτογραφίες τους, χωρίς δεύτερη σκέψη νομίζεις ότι η Νέλλυ είναι … ίδια η Νατάσσα! Οι δυο αδελφές όπως βλέπεις μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! 

Η Νέλλυ Μποφίλιου έχει μιλήσει παλιότερα σε συνέντευξή της γι' αυτή την ομοιότητά τους: «Δύσκολα μας ξεχώριζε ο κόσμος, με αποτέλεσμα να έρχονται να μου δίνουν συγχαρητήρια σαν να ήμουν εγώ η αδελφή μου. Με αυτά τα περιστατικά κατάλαβα πόσο σπουδαίο είναι αυτό που κάνει η Νατάσσα και πόσο το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα».

NDP photo agency
NDP photo agency

Η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει το τραγούδι της παράστασης «Στην επόμενη ζωή» σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της «Ουρανίας» το βράδυ της Παρασκευής.

Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα από αυτές που έχουν ταυτιστεί με το ερμηνευτικό πάθος της Νατάσσας Μποφίλιου και γράφτηκε ειδικά για την «Oυρανία».

NDP photo agency
NDP photo agency