NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα στο σόου του Στέλιου Κουδουνάρη


10 χρόνια έμπνευσης, προσωπικής προσπάθειας, συστηματικής δουλειάς, προσοχής στη λεπτομέρεια: ο Στέλιος Κουδουνάρης κατάφερε να αποτυπώσει το σχεδιαστικό του όραμα και αυτό να έχει «ταυτότητα».

Το βράδυ της Τετάρτης 9 Μαίου, ο σχεδιαστής γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας του στον κόσμο της μόδας με μια επίδειξη σαν γιορτή.
Εκεί, έδωσαν το «παρών» πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό, επιχειρηματικό και fashion χώρο.

Mια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η παρουσιάστρια τίμησε τον σχεδιαστή φορώντας μια άκρως εντυπωσιακή δημιουργία του. Η Nτορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε λευκό, μάξι φόρεμα δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη με halter neck, cut out στο ύψος της μέσης, -η λεπτομέρεια της μαύρης κορδέλας χάρισε έξτρα πόντους στιλ!-, μαύρα πέδιλα και μαύρη bucket bag.

ΝDP Photo Agency
ΝDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε ιδιαίτερη μνεία στον σχεδιαστή: «Σ’ ευχαριστώ υπερταλαντούχε φίλε μου για το φόρεμά μου. You rock!» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Σε ευχαριστώ υπερταλαντούχε φίλε μου @stelioskoudounaris ,για το φόρεμα μου ❤️.You rock! #aboutlastnight #catwalk #talentedfriends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις 10 Μάι, 2018 στις 3:10 πμ PDT

«Σε κάθε μου συλλογή μπορεί να έχω μια διαφορετική γυναίκα στο μυαλό μου, αλλά πάντα είναι η ίδια. Απευθύνομαι στη γυναίκα του σήμερα, που ζει, τη γυναίκα που εργάζεται, που ταξιδεύει, που έχει υποχρεώσεις, που διασκεδάζει, φλερτάρει με το άγνωστο και μέσα από τις ενδυματολογικές τις επιλογές αναζητά την ελευθερία και ξεδιπλώνει την προσωπικότητα της» έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο bovary.gr ο σχεδιαστής.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι για τον σχεδιαστή μία από αυτές τις δυναμικές γυναίκες στις οποίες απευθύνεται: αυτές που ζουν το τώρα με όλες τους τις αισθήσεις.