Ο Κρις Νορθ με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Φωτογραφία: Today.com
Ο Κρις Νορθ με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Φωτογραφία: Today.com
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αυτός είναι ο άντρας πίσω από το ρόλο του Mr Big στο «Sex and the City» -Δεν μοιάζει καθόλου με τον πρωταγωνιστή


Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από το τέλος της πετυχημένης σειράς του «Sex and the City» έγινε η αποκάλυψη για τον Mr. Big, που λάτρεψαν όλες οι γυναίκες. 

Ο ρόλος του Mr Big, που τον υποδύθηκε ο Chris North, δεν ήταν προϊόν μυθοπλασίας όπως αποκάλυψε η συγγραφέας του βιβλίου από το οποίο εμπνεύστηκε η αμερικανική σειρά.

Τον ερωτεύτηκε παράφορα η Carrie Bradshaw και στο τέλος τον παντρεύτηκε μετά από έναν επεισοδιακό χωρισμό. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Mr Big ήταν το τέλειο ζευγάρι της Νέας Υόρκης.

Νέοι, όμορφοι, πετυχημένοι με πολλά όνειρα για το μέλλον.

Δείτε το βίντεo από τις ρομαντικές στιγμές του Mr Big με την Carrie Bradshaw:

Η συγγραφέας Candace Bushnell μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια πως η πρωταγωνίστρια του σεναρίου της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν θα έπρεπε τελικά να μείνει με τον μεγάλο της έρωτα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την ίδια και το δικό της Mr. Big, ο οποίος ήταν ο Ron Galotti! 

Πρόκειται για τον πρώην εκδότη της Vogue και του GQ, ο οποίος αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τον χώρο των media και να ζήσει μία πιο νορμάλ ζωή στο Vermont .

O Ron Galotti στα αριστερά, Φωτογραφία: ΑP images
O Ron Galotti στα αριστερά, Φωτογραφία: ΑP images

Υπήρξαν ζευγάρι για ένα χρόνο και μάλιστα η συγγραφέας Candace Bushnell είχε τότε γράψει για την εμπειρία της στη σχέση αυτή στη στήλη της στην εφημερίδα «New York Observer», όπως ακριβώς έκανε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη δική της στήλη «Sex and the City».

Ο Ron Galotti είχε παντρευτεί δυο φορές και είχε αδυναμία στις γυναίκες. Ηταν εντελώς ο Mr Big. Παρότι δεν ήταν εμφανίσιμος, είχε μια γοητεία που δεν περνούσε απαρατήρητη.

O άντρας αυτός ήταν διάσημος στον κύκλο του, επιτυχημένος και με οικονομική επιφάνεια. 

Ron Galotti, Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
Ron Galotti, Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image