NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΓΙΑ ΤΟ DOWNTOWN

Ετσι δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ τον Γιάννη Στάνκογλου -Και μας αρέσει πολύ


Ο Γιάννης Στάνκογλου νιώθει ότι η ομορφιά δεν λέει τίποτα από μόνη της.

Χρειάζεται να εκπέμπει κάτι. Πιστεύει ότι δεν ήταν η ομορφιά του που τον βοήθησε στην εξέλιξή του.

«Ισως το περίεργο πρόσωπό μου που μου επιτρέπει να κάνω διαφορετικές ράτσες και φυλές κι ίσως το βλέμμα μου» έχει δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στη BOVARY. 

Ο Γιάννης Στάνκογλου φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού DownTown και έδειξε την ακαταμάχητα γοητευτική πλευρά του.

Ποζάρει σαν σταρ άλλης εποχής και το styling της φωτογράφισης φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι με το attitude του. Μυστηριώδης, ροκ και αντισυμβατικός: ποζάρει με κόκκινο τζάκετ και το βλέμμα του εκπέμπει τη σιγουριά του.

«Νιώθω 27, άντε 31. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν είναι όπως ήταν πριν από είκοσι χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω ο κλασικός 45άρης» αναφέρει στη συνέντευξή του στο DownTown και τη Φανή Πλατσατούρα.

 

«Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου. Υπήρχαν πολύ ωραιότεροι από εμένα στο σχολείο. Οπότε η ομορφιά δεν με βοήθησε. Ισως το περίεργο πρόσωπο, που μου επιτρέπει να κάνω διαφορετικές ράτσες και φυλές, κι ίσως το βλέμμα μου.Τι να τον κάνεις τον ωραίο, αν δεν εκπέμπει τίποτα... Νομίζω ότι η ομορφιά μου είναι ότι μεγάλωσα στον Περισσό, ότι έπαιξα σε αλάνες, ότι έκανα πράγματα που δεν έκαναν πολλοί, ότι αγαπούσα τα μαθήματά μου και χωρίς να διαβάζω τελείωσα το σχολείο, κι ας μην σπούδασα. Οτι βρήκα τον δρόμο μου. Μου δόθηκε η δυνατότητα κι ήμουν τυχερός τελικά να βρω αυτό που μ΄αρέσει να κάνω. Και το κρατάω ακόμα. Θα μπορούσα στη ζωή μου να μην έχω καταφέρει να έχω αυτή την ευτυχία που έχω κάποιες στιγμές, όχι πάντα» έχει δηλώσει ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξή του στο bovary.gr.