NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ

Κλασικό στιλ -Η κομψή εμφάνιση της Ελένης Ράντου με κοστούμι στο Ηρώδειο


Την φετινή θεατρική σεζόν, η Ελένη Ράντου θα υποδυθεί την «Τζάσμιν», την ηρωίδα του οσκαρικού αριστουργήματος του Γούντι Άλεν, «Blue Jasmine».

Το έργο θα ανέβει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη σκηνή του θεάτρου «Διάνα» υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Σταμάτη Φασουλή.

Η ηθοποιός μπορεί στην παρούσα φάση να ζει την πιο απαιτητική περίοδο κάθε νέας σεζόν, μιας και οι πρόβες για το νέο της θεατρικό εγχείρημα είναι πολύωρες, ωστόσο, βρέθηκε στο Ηρώδειο για την παράσταση -συμπαραγωγή του Εθνικού θεάτρου με το Εθνικό Θέατρο της Σερβίας- «Πλούτος» (την διασκευή-σκηνοθεσία έχει υπογράψει ο Nikita Milivojevic).

Η Ελένη Ράντου απαθανατίστηκε από τον φακό μετά το τέλος της παράστασης με μια ιδιαιτέρως κολακευτική ενδυματολογική επιλογή.

Το stripped κοστούμι της (σε ροζ και λευκό) συνδυάστηκε με τοπ σε έντονο ροζ και διακριτικά κοσμήματα.

Το κοστούμι (παντελόνι- σακάκι) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια ασφαλής στιλιστική επιλογή, είτε για μια πρωινή είτε για μια βραδινή εμφάνιση. Το κλασικό στιλ που πρεσβεύει αυτό το σύνολο, γοητεύει χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

To ανδρόγυνο look πάντα χαρίζει έξτρα πόντους δυναμισμού. 

Ελένη Ράντου, Σοφία Τσίπα/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ελένη Ράντου, Σοφία Τσίπα/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ελένη Ράντου, Νικίτα Μιλιβόγεβιτς/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ελένη Ράντου, Νικίτα Μιλιβόγεβιτς/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ελένη Ράντου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ελένη Ράντου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αξίζει να θυμηθούμε τα λόγια της ηθοποιού από την συνέντευξή της στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου. Η ίδια είχε μιλήσει για τη σχέση της με το χρόνο και την ομορφιά.

Η ηλικία δεν με απασχολεί. Νομίζω ότι ομορφαίνω μεγαλώνοντας -έτσι το έχω δει.Ανησυχώ μόνον όταν το σώμα δεν μπορει να ακολουθήσει την ψυχή. Φιλαρέσκεια δεν είχα ποτέ. Κουβαλάω το παιδικό τραύμα. Πέταξα πολλά στον δρόμο, δεν με απασχολεί η εμφάνιση. Από την άλλη βλέπω τον ρατσισμό που έχουμε απέναντι στον όμορφο. Τα θετικά σχόλια για μια όμορφη γυναίκα είναι πάντα μειωμένα.Το μυαλό είναι μια καλή παρηγοριά για τους άσχημους.Καλό είναι να υπάρχει και η ομορφιά και το μυαλό. Το μυαλό σε βοηθάει μεγαλώνοντας. Κάνεις καλύτερα γεράματα αν έχεις καλλιερήσει την ψυχή σου. Η πολλή ομορφιά δεν σε βοηθάει μεγαλώνοντας, κυρίως αν επενδύσεις σε αυτήν.