Ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, Φωτογραφία: AP images/ Francois Mori
Ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, Φωτογραφία: AP images/ Francois Mori
FADI FAWAZ

«Aποπειράθηκε 4 φορές να αυτοκτονήσει» -Τι υποστηρίζει ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ


Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Φαντί Φαουάζ, επιμένει πως ο διάσημος τραγουδιστής αυτοκτόνησε και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει 4 φορές στο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια. Ο Τζορτζ Μάικλ είχε αδύναμη καρδιά και πρόβλημα με το ήπαρ.

Συγκεκριμένα, έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ). Ειδικά η ηπατική στεάτωση οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ωστόσο ο πρώην σύντροφός του επιμένει πως όχι μόνο ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε, αλλά είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει 4 φορές στο παρελθόν. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει, το 2013 είχε προσπαθήσει να πεθάνει βγαίνοντας έξω από το αμάξι εν κινήσει. 

Ο 45χρονος πρώην κομμωτής ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον Τζορτζ Μάικλ στο σπίτι. Το ζευγάρι είχε μια προβληματική σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια, πριν το θάνατο του τραγουδιστή.

«Νόμιζα ότι αυτό ήταν, τελικά το έκανε. Τον είδα νεκρό στο κρεβάτι του. Πάντα τον παρακαλούσα να μην το κάνει, αλλά ήταν τόσο καταθλιπτικός. Το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να πεθάνει. Εχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές, ενώ στην αποτοξίνωση προσπάθησε να μαχαιρώσει τον εαυτό του. Ηθέλε τόσο απεγνωσμένα να πεθάνει» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: Τζορτζ Μάικλ: Σεξ, ναρκωτικά, σκάνδαλα -Η ταραχώδης ζωή ενός σπουδαίου μουσικού