Η Σκάρλετ Γιόχανσον με τον Κόλιν Τζοστ, Φωτογραφία: AP images/Andy Kropa
Η Σκάρλετ Γιόχανσον με τον Κόλιν Τζοστ, Φωτογραφία: AP images/Andy Kropa
RED CARPET

Σαν άλλη Γκρέις Κέλι η Σκάρλετ Γιόχανσον στο κόκκινο χαλί -Με τον σύντροφό της και φόρεμα από παραμύθι


H Σκάρλετ Γιόχανσον έδωσε το παρών στο λαμπερό γκαλά που διοργάνωσε το αμερικανικό μουσείο φυσικής ιστορίας στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Κόλιν Τζόστ. 

Φορώντας μια ροζ αποκαλυπτική τουαλέτα του οίκου J. Mendel και κοσμήματα Harry Winston, η 33χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ έμοιαζε με πριγκίπισσα. 

Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί και απ΄ ότι φαίνεται αυτή η σχέση όλο και περισσότερο δυναμώνει. 

To διαζύγιο ανάμεσα στην Σκάρλετ Τζοχάνσον και τον Ρομέν Ντοριάκ έχει ολοκληρωθεί και η ηθοποιός έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον Κόλιν Τζοστ. 

Αλλωστε η Σκάρλετ το έχει δηλώσει πως δεν πιστεύει στη μονογαμία σε πρόσφατη συνέντευξή της.

O παρουσιαστής και κωμικός Kόλιν Τζοστ βρίσκεται εδώ και χρόνια στην ομάδα της αμερικανικής εκπομπής «Saturday Night Live» και έχει υπάρξει υποψήφιος για οκτώ βραβεία Emmy.

Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιό τους κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2017, αφού η Σκάρλετ Γιόχανσον εμφανίστηκε σε μια εκπομπή του «Saturday Night Live».

ΑP Images
ΑP Images

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έλαμπε μέσα από την ρομαντική ροζ τουαλέτα της και το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της τράβηξε τα βλέμματα. 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο λαμπερό γκαλά της Νέας Υόρκης και σίγουρα η Σκάρλετ ήταν μία από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες. 

ΑP Images
ΑP Images
Apimages
Apimages
apimages
apimages