fbpx H Κλέλια Ρένεση μιλά για τη «Μουρμούρα»: Η Καίτη έχει τον ιδανικό συνδυασμό για να ερωτευτώ έναν ρόλο | BOVARY
Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Κλέλια Ρένεση, Φωτογραφία: Alpha tv/facebook
Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Κλέλια Ρένεση, Φωτογραφία: Alpha tv/facebook
SHARE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

H Κλέλια Ρένεση μιλά για τη «Μουρμούρα»: Η Καίτη έχει τον ιδανικό συνδυασμό για να ερωτευτώ έναν ρόλο


O «τυφώνας Καίτη» που υποδύεται η Κλέλια Ρένεση στην σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» έχει μπει δυναμικά στη ζωή του Ηλία.

Αλλωστε η ηθοποιός είναι ξεκάθαρα μια εντυπωσιακή παρουσία και δεν θα μπρούσε η «εισβολή» της στην αγαπημένη σειρά του Alpha να μείνει απαρατήρητη. 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο φάνηκε ότι μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα είναι από τα αγαπημένα μας ζευγάρια.

Η καινούργια σεζόν βρίσκει τον Ηλία μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) τελείωσε.

Στην αρχή ήταν σχεδόν αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά τελικά η Καίτη ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω. 

Η Κλέλια Ρένεση μίλησε σε συνέντευξή της στον Τηλεθεατή και τη Χρύσα Παχούμη για το ρόλο της στην πετυχημένη σειρά του Alpha. Ανάμεσα σε άλλα εξήγησε τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το τελικό «ναι», αλλά και την πηγή έμπνευσή της.

Τι σας δελέασε και αποδεχτήκατε το ρόλο;

Ο ρόλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Είναι μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για ζωή και μια ανοιχτή αγκαλιά για τους γύρω της. Προσφέρει από την καρδιά της ό,τι μπορεί και αυτό από μόνο του την καθιστά ένα γλυκύτατο πλάσμα στα μάτια μου. Μου αρέσει η ξεροκεφαλιά και η επιμονή της Καίτης για τα πράγματα που θέλει να κατακτήσει. Είναι τρυφερή και γλυκιά, ζεστή και τρελή, ο ιδανικός συνδυασμός για να ερωτευτώ ένα ρόλο. Και το τόσο καλογραμμένο κείμενο βοήθησε πολύ, ώστε να δώσω τα χέρια πολύ γρήγορα με την παραγωγή. Επίσης, η παρουσία του Βλαδίμηρου ήταν θεμελιώδης βοήθεια για να φτάσω την Καίτη και να την παρουσιάσω. Όπως βεβαίως και όλης της ομάδας της σειράς, μπροστά αλλά και πίσω απ’ τις κάμερες. Νιώθω τυχερή και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Από που αντλήσατε υλικό για να υποδυθείτε την Καίτη;

«Ανακάλεσα μνήμες από γυναίκες που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, οι οποίες πάντα με γοήτευαν με τη δύναμη τους και το σθένος τους. Γυανίκες της επαρχίας της Ελλάδος, που μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες τους, που δούλεψαν με τη γη και τα χωράφι, γυναίκες που δεν χρειάστηκαν ποτέ ψυχολόγο, παρά μονάχα ένα ποτηράκι τσίπουρο, που δεν πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, που ξέρουν να αγαπούν και να αγαπιούνται, που ξέρουν το χάδι και το χαμόγελο και δεν τους έχει ακουμπήσει η «νεύρωση της πόλης». Αυτές που κρατούν τις γειτονιές ακόμα ζωντανές, που φτιάχνουν τους καλύτερους κεφτέδες από αγάπη και μόνο, αυτές για τις οποίες η μέρα έχει 48 ώρες και τα προλαβαίνουν όλα».

Πάρτε μια γεύση από Ηλία και Καίτη:

Διαβάστε επίσης: «Mην αρχίζεις τη Μουρμούρα» -Η αντίδραση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη όταν βλέπει γυμνή την Κλέλια Ρένεση

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: To πρώτο βίντεο με την είσοδο της Κλέλιας Ρένεση στη σειρά