Η Emily Ricketts, Φωτογραφία: emrickettz/instagram
Η Emily Ricketts, Φωτογραφία: emrickettz/instagram
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ούτε εξαντλητική γυμναστική, ούτε σκληρή δίαιτα -Αυτή η γυναίκα μεταμόρφωσε το σώμα της με οδηγό μια σημαντική λεπτομέρεια


Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις τη γυμναστική, στην πορεία όμως χάνουν το κίνητρό τους και δυσκολεύονται να συνεχίσουν. 

Το να θέλεις να γυμναστείς και να προσέχεις την διατροφή σου, αλλά να εγκαταλείπεις λίγο αργότερα είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλά άτομα.

Ο λόγος; Η προσπάθεια σου φαίνεται «βουνό» και το όνειρο για μια καλή φυσική κατάσταση να απομακρύνεται. 

Αν η γυμναστική σου φαίνεται βαρετή, κουραστική ή μια αγγαρεία που δεν μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου, τότε είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πάψεις να την αντιμετωπίζεις σαν γυμναστική. Υπάρχει μια κατηγορία των γυναικών που θεωρούν τη γυμναστική αγγαρεία.

Μια συνήθεια που πρέπει να την κάνουν για να είναι σε φόρμα. Αυτό έκανε και η Emily Ricketts.

Αντιμετώπιζε την άσκηση σαν κάτι που παρεμβαίνει και διακόπτει τη ζωή της. Δεν απολάμβανε την γυμναστική, ούτε πίστευε πως η άσκηση βελτιώνει την καθημερινότητά της. Απλά γυμναζόταν γιατί ήθελε να αδυνατίσει. Αλλά δεν έβλεπε αποτέλεσματα. 

«Αν αντιμετωπίζεις την γυμναστική σαν αγγαρεία, λυπάμαι, αλλά αυτό οδηγεί κατευθείαν στην εγκατάλειψη και στην αποτυχία. Αν δεν το κανείς με όρεξη, θέληση και υπομονή, αποτελέσματα δεν έρχονται. Χάνεις το χρόνο σου άδικα και στο τέλος απογοήτευσαι κιόλας» σημειώνει. 

«Μην βλέπεις τη γυμναστική σαν αγγαρεία, αλλά ως ένα δώρο που κάνεις στον εαυτό σου για να αισθανθεί καλύτερα» τονίζει στο προφίλ της στο Instagram. 

Δείτε εδώ:

«Σταμάτησα να βλέπω το φαγητό ως ανταμοιβή και την άσκηση ως τιμωρία. Αγαπάω το σώμα μου και το φροντίζω. Κάνω γυμναστική, επειδή με κάνει να νιώθω καλά, όχι επειδή θα νιώσω άσχημα αν δεν το κάνω» εξηγεί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t lift weights they said. It’ll make you manly they said.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ricketts (@emrickettz) στις 18 Δεκ, 2018 στις 1:16 μμ PST

Προκειμένου, λοιπόν, να αλλάξουμε το σώμα μας, πρέπει πρώτα η αλλαγή να γίνει στο μυαλό μας.

Αντί να πηγαίνουμε με το ζόρι στο γυμναστήριο επειδή θέλουμε να αδυνατίσουμε, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Να αλλάξουμε την οπτική μας γωνία και να δούμε τα θετικά της γυμναστικής.

Την ενέργεια που σου δίνει, την καλύτερη ποιότητα ύπνου, ότι ξεσπάς το άγχος σου και ότι σε κάνει να νιώθεις καλά με σένα. 

Δες αυτούς σαν βασικούς λόγους για να γυμναστείς, ώστε να κορυφωθεί και η διάθεσή σου να το κάνεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haters will say the tan’s fake. They’d be right. #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ricketts (@emrickettz) στις 18 Οκτ, 2018 στις 11:30 πμ PDT


 

 

Διαβάστε επίσης: H γυναίκα που έχασε 140 κιλά μόλις αφαίρεσε 7 κιλά περιττού δέρματος -Αυτή είναι η νέα της εικόνα

Aυτή η fitness influencer κατάφερε να χάσει 30 κιλά με έναν απλό τρόπο

Τα δύο βήματα που έκανε αυτή η γυναίκα και έχασε 59 κιλά -Η εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της