Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

H ίδια φωτογραφία έναν χρόνο μετά- Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης ποζάρουν όπως την ημέρα του γάμου τους


Το 2018 ήταν μια χρονιά-σταθμός στη ζωή της κι αυτό δεν είναι υπερβολή.

H ίδια έχει παραδεχθεί αρκετές φορές δημόσια ότι ο ερχομός της κόρης της τον Απρίλιο που μας πέρασε την άλλαξε για πάντα.

Η Ελεονώρα Μελέτη βιώνει την χαρά της οικογενειακής ζωής και δεν το κρύβει: ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης είναι ο άνθρωπος που την έπεισε να αφήσει την εργένικη ζωή και να δημιουργήσει την δική της οικογένεια.

Μπορεί οι δύο τους να είναι αχώριστοι στις δημόσιες εμφανίσεις τους και να ποζάρουν με άνεση μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, ωστόσο, την ημέρα του γάμου τους είχαν επιλέξει να την ζήσουν μακριά από τα φωτογραφικά φλας.

Ενας χρόνος πέρασε από τότε και η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram δύο φωτογραφίες (σε μια!): στο πρώτο μισό της φωτογραφίας βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει την ημέρα του γάμου του στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 (σσ. ο γάμος ήταν πολιτικός και τελέστηκε παρουσία λίγων συγγενών και στενών φίλων). Εναν χρόνο μετά, φωτογραφήθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: σαν να θέλει να δείξει με συμβολικό τρόπο ότι ο έγγαμος βίος -αν το θέλουν και οι δύο- δεν αλλάζει σε τίποτα την σχέση του ζευγαριού.

Οι ευχές έπεσαν βροχή. Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο κόντρα στον καιρό που αμφιβάλλει για την αφοσίωση που μπορεί να έχουν μεταξύ τους δύο σύντροφοι.

«Ους ο Θεός συνέζευξεν άνθρωπος μη χωριζέτω...1 χρόνος γάμου» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...Ους ο Θεός συνέζευξεν άνθρωπος μη χωριζέτω...#1yearofmarriage #1year #marriage photocredit: @mixpes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις 29 Δεκ, 2018 στις 12:56 πμ PST