Η Δούκισσα Νομικού, Φωτογραφία: dutchesss/instagram
Η Δούκισσα Νομικού, Φωτογραφία: dutchesss/instagram
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

2019 goals -Η Δούκισσα Νομικού με τον γιο της Σάββα στο Instagram είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για τη Δούκισσα Νομικού. 

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε για πρώτη φορά στο Instagram φωτογραφία του γιου της, Σάββα, όπου φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του και αποκάλυψε τους στόχους που έχει βάλει για τη νέα χρονιά.

«Οι 10 στόχοι μου για το 2019. Ο πρώτος είναι ο εξής: #Νο1, να χαμογελάω πιο συχνά. (Να γίνομαι το χαμόγελο στα χείλη όσων αγαπώ. Να είμαι δυνατή δίπλα τους. Να είμαι δυνατή και για μένα. Να μην πέφτω για χαζά, μόνο για τα ουσιαστικά. . Και τότε όμως, να παίρνω μια βαθιά ανάσα και να σηκώνομαι ξανά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στο προφίλ της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στα χιόνια.

Στη συνέχεια δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία της ίδιας κρατώντας αγκαλιά το παιδί της και έγραψε τα παρακάτω:

«Ο δεύτερος είναι ο εξής: #Νο2 ~ Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά. Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου)».

Δείτε εδώ:

 

 

Η Δούκισσα Νομικού ενδέχεται να αποκαλύψει κι άλλους 8 στόχους που έχει βάλει για το 2019 τις επόμενες μέρες στα social media. 

Διαβάστε επίσης: Η Δούκισσα Νομικού μόλις δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα και τον νεογέννητο γιο της

H τρυφερή φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram -Με τον σύζυγό της και τον γιο τους Σάββα