Νύφη. Φωτογραφία: SS/Instagram
Νύφη. Φωτογραφία: SS/Instagram
08|01|2019 15:28
SHARE
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΚΛΙΚ

Η φωτογραφία από το γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ που δεν είχαμε ξαναδεί


Ένας από τους -πολλούς- γάμους διασήμων μέσα στο 2018, ήταν και αυτός του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου με την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του Υβόννη Μπόσνιακ. 

Η τελετή έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη και καλεσμένοι ήταν διάσημοι Έλληνες της σόουμπιζ, του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και ξένοι καλλιτέχνες. Παρανυφάκι, ντύθηκε η κόρη τους για να μπορέσει να βιώσει από μέσα την ευτυχία που μοιράζονταν οι γονείς της. 
Τους ρόλους των κουμπάρων, ανέλαβαν με μεγάλη επιτυχία, ο Κώστας  Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Η νύφη έφτασε με βάρκα στο σημείο όπου θα γινόταν η τελετή κι εκεί την περίμενε ο γαμπρός για να τη συνοδεύσει. Το ειδυλλιακό τοπίο και η όμορφη μέρα,  έκαναν το μυστήριο μαγευτικό. Και αν είχαμε δει όλες τις φωτογραφίες από τον συγκεκριμένο γάμο -δεν ήταν και λίγες- υπάρχει μία που δεν είχε δει κανείς, και την ανέβασε στο λογαριασμό του Only for you Events στο Instagram η διοργανώτρια,  Άντζι Γεωργακοπούλου.

Η φωτογραφία δείχνει το ερωτευμένο ζευγάρι στη βάρκα, με τον Αντώνη Ρέμο να έχει αγκαλιά την κόρη του, καθώς ετοιμάζονται και οι τρεις να πάνε για την τελετή.

 

H διοργανώτρια ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες από την ημέρα με το υπέροχο τοπίο και τον στολισμό του γάμου.