Getty Images/ Ideal Image
Getty Images/ Ideal Image
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΙΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ

Το φόρεμα της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό είναι η επιτομή της ανεπιτήδευτης κομψότητας


Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι το στιλ της έχει την ευελιξία να προσαρμόζεται στο ύφος της κάθε περίστασης στην οποία καλείται να δώσει το παρών.

Δυναμισμός και θηλυκότητα δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Κι εκείνη τον διαθέτει. (Δείτε εδώ την εμφάνισή της με τουαλέτα δια χειρός Carolina Herrera, εδώ την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, κι εδώ την εμφάνισή της με χακί ολόσωμη φόρμα). 

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της στον Καθεδρικό Ναό του Μονακό με την οικογένειά της δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της απαράμιλλης κομψότητας που διακρίνει τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέλεξε ένα μαύρο μάξι φόρεμα: μια σοφιστικέ στιλιστική επιλογή που η ίδια υποστήριξε με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

Eνα μαύρο μάξι φόρεμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια ομολογουμένως «ήσυχη» και διακριτική επιλογή.

Όταν, όμως, δυναμικές γυναίκες σαν την πριγκίπισσα Σαρλίν, -που έχει αποδείξει ότι είναι χαμαιλέων του στιλ- την υιοθετούν, τότε το αποτέλεσμα δεν χάνει το ενδιαφέρον του.

Ενα μαύρο φόρεμα ήταν, είναι και θα είναι όχι απλά μια διαχρονική και elegant επιλογή, αλλά μια σταθερή αξία στον κόσμο του στιλ.

Σε ένα από τα καρέ που είδαν το φως της δημοσιότητας από την εμφάνισή της φάνηκαν οι μπότες της που έφταναν μέχρι το γόνατο.

Φορώντας απλά το κόκκινο κραγιόν της και πολύ διακριτικά σκουλαρίκια, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Getty Images/ Ideal Image
Getty Images/ Ideal Image
Getty Images/ Ideal Image
Getty Images/ Ideal Image