Ο Νίκος Μουτσινάς, Φωτογραφία: nikosmoutsinas/instagram
Ο Νίκος Μουτσινάς, Φωτογραφία: nikosmoutsinas/instagram
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

«Τιμωρούσα τον εαυτό μου, δεν με αγαπούσα» -Η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με τα κιλά που κατάφερε να χάσει


Με μια ανάρτηση στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για τα παραπανίσια κιλά που είχε πριν από ένα χρόνο. 

Ο παρουσιαστής μάλιστα αποκαλύπτει ότι έφτασε σε σημείο να ζυγίζει 103 κιλά. 

«Μια μέρα ανέβηκα στη ζυγαριά λοιπόν και είδα τον αριθμό 103. Κάπως ταράχτηκα, φοβήθηκα και αγχώθηκα! Συνειδητοποίησα ποσό τιμωρούσα τον εαυτό μου χρόνια τώρα, δεν με αγαπούσα. Συνειδητοποίησα πως με πρόδωσα» σημείωσε μεταξύ άλλων στο προφίλ του.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του από το πέρυσι το καλοκαίρι, ο Νίκος Μουτσινάς περιγράφει τα συναισθήματά του όταν είχε πάρει αρκετά κιλά. 

«Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω και πώς μπορώ να φτάσω στα κιλά που θέλω! Το μόνο που έκανα ήταν να σκεφτώ τον εαυτό μου με πολύ περισσότερα κιλά και η εικόνα με τάραξε ακόμη παραπάνω! Δεν έχει να κάνει με το τι μου έλεγαν οι γύρω μου. Είχε σημασία το πώς ένιωθα εγώ. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω, δεν μου άρεσε που δεν είχα την αντοχή που θέλω. Δεν μου άρεσα καθόλου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταθώ απέναντι σε μένα και να με αγκαλιάσω , να κάνω το χρέος μου απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στο σώμα μέσα στο οποίο ζω, να με σεβαστώ και να με αγαπήσω από την αρχή».

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε διατροφή και κατάφερε να αδυνατίσει.

«Ξεκινησα λοιπόν να κάνω διατροφή και όχι δίαιτες εξπρές (που συνήθιζα) και να πετάξω τα κιλά που δεν ήθελα αργά, αλλά σταθερά. Έβαλα στόχο! Όχι για τους άλλους, αλλά για μενα. Αν εγώ δεν επιλέξω να είμαι υγιής, τότε ποιος; Αν εσυ δεν επιλέξεις να παλέψεις για σένα, τότε ποιος;
Αν το έκανα εγώ (που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σχετικά με την στέρηση) μπορείς κι εσύ! Αλήθεια μπορείς! Αρκεί να σκεφτείς τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του! Γίνε σύμμαχος σου, μάθε να σε αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος» σημείωσε στο προφίλ του.

Δείτε εδώ:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή η φωτογραφία είναι απο το περσινό καλοκαιρι. Βλέπεις τη διαφορά ε; Μια μερα ανέβηκα στη ζυγαρια λοιπον και είδα τον αριθμό 103. Κάπως ταραχτηκα, φοβήθηκα και αγχώθηκα! Συνειδητοποίησα ποσό τιμωρουσα τον εαυτό μου χρόνια τώρα ,δεν με αγαπούσα. Συνειδητοποίησα πως με πρόδωσα. Αφήνουμε τον εαυτό μας στην άκρη για να επιβεβαιωσουμε την έλλειμματικοτητα μας. Δεν ηξερα τι πρεπει να κανω και πως μπορω να φτάσω στα κιλα που θέλω! Το μόνο που έκανα ήταν να σκεφτώ τον εαυτό μου με πολύ περισσότερα κιλά και η εικόνα με τάραξε ακόμη παραπάνω! Δεν έχει να κάνει με το τι μου έλεγαν οι γύρω μου. Είχε σημασία το πως ένιωθα εγώ. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω, δεν μου άρεσε που δεν είχα την αντοχή που θέλω. Δεν μου άρεσα καθόλου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταθώ απέναντι σε μένα και να με αγκαλιάσω , να κάνω το χρεος μου απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στο σώμα μέσα στο οποίο ζω, να με σεβαστώ και να με αγαπήσω από την αρχή . Ξεκινησα λοιπόν να κάνω διατροφή και όχι δίαιτες εξπρές (που συνήθιζα) και να πετάξω τα κιλά που δεν ήθελα αργά,αλλά σταθερά. Έβαλα στόχο ! Όχι για τους άλλους , αλλά για’μενα , αν εγώ δεν επιλέξω να είμαι υγειής τότε ποιος . Αν εσυ δεν επιλέξεις να παλέψεις για σένα τότε ποιος; Αν το έκανα εγώ (που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σχετικά με την στέρηση) μπορείς κι εσυ! Αλήθεια μπορείς! Αρκεί να σκεφτείς τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του! Γίνε σύμμαχος σου, μάθε να σε αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις 29 Ιαν, 2019 στις 11:25 πμ PST