Η Lottie Moss, Φωτογραφία: Splash/Ideal image
Η Lottie Moss, Φωτογραφία: Splash/Ideal image
STYLISH

Η Lottie Moss σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της -Με Dior δερμάτινο φόρεμα


Η μικρότερη αδερφή της Kate Moss, Lottie, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στη μεγαλύτερη έκθεση του Christian Dior που έγινε ποτέ στο Λονδίνο.

Το 21 μοντέλο πήγε στο μουσείο Victoria & Albert φορώντας ένα μακρύ δερμάτινο φόρεμα του οίκου Dior και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι επισκέπτες του μουσείου και οι φανατικοί της μόδας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αξεσουάρ, προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, φωτογραφήσεις και τα προσωπικά είδη του εμβληματικού σχεδιαστή.

Η έκθεση έχει τίτλο «Κριστιάν Ντιόρ: Ο σχεδιαστής των Ονείρων» και είναι η μεγαλύτερη που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στο βρετανικό μουσείο.

Η 21χρονη Lottie Moss με το «βαρύ» όνομα στους ώμους της, εργάζεται κι εκείνη ως μοντέλο με μεγάλη επιτυχία, ενώ θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές παρουσίες στο Instagram με πολλές χιλιάδες followers.

To δερμάτινο μπορντό Dior φόρεμά της ήταν απλά υπέροχο!

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η έκθεση αφιερωμένη στον Dior έρχεται να διαδεχθεί δυο πολύ επιτυχημένες του μουσείου που αφορούν τη μόδα, αυτή με τίτλο Alexander McQueen: Savage Beauty και για τη γοητεία της ιταλικής μόδας με τίτλο Balenciaga: Shaping Fashion.

Δείτε εδώ βίντεο από την έκθεση του Dior:

Διαβάστε επίσης: Lottie Moss: Η πανέμορφη αδερφή της Kate Moss εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η Lottie Moss αποδεικνύει ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αδερφή της, Κate, σε στιλ

Σπάνια συνέντευξη της Κέιτ Μος -«Τα πρώτα χρόνια με πίεζαν να ποζάρω γυμνόστηθη»