Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πρίγκιπας Αλβέρτος-Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η fashionable εμφάνιση των δίδυμων παιδιών τους κλέβει την παράσταση


Οταν μιλάμε για στιλ, η ηλικία είναι ένας παράγοντας που πολύ μικρή σημασία έχει.

H στιλιστική προσωπικότητα διαμορφώνεται από τα πρώτα της ζωής και μπορεί να μην σταματήσει να εξελίσσεται μέχρι τα τελευταία της.

Τι κι αν είναι μόλις τεσσάρων ετών τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό: το attitude τους κλέβει την παράσταση.

Το στιλ τους στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους με τους γονείς τους, τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, στο Μόντε Κάρλο, έκλεψε την παράσταση.

Ο πρίγκιπας Ζακ -διάδοχος του θρόνου- έμοιαζε με έναν μικρό ροκ σταρ. Το τζιν παντελόνι του και το μαύρο δερμάτινο τζάκετ του -συνδυασμένα με λευκό πουκάμισο και μια ζώνη- χάρισαν στον μικρό πρίγκιπα ένα απίθανο outift.

H πριγκίπισσα Γκαμπριέλα φορώντας τα Ray-Ban γυαλιά της, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το μοντέρνο στιλ της. Η μικρή «fashionista» συνδύασε το -μίνι- biker jacket της με μια μαύρη φούστα με ανοιξιάτικο touch. Μεγάλα τριαντάφυλλα την κοσμούσαν και αυτή η λεπτομέρεια έδωσε μια πολύ ρομαντική πινελιά στο οutfit της.

Η ζωηράδα και η... σκανταλιάρικη διάθεση των διδύμων έχει καταγραφεί ουκ ολίγες φορές από τον φωτογραφικό φακό.

Τα δύο παιδιά ήταν, αναμφίβολα, οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της δημόσιας εμφάνισης της βασιλικής οικογένειας του Μονακό: ο βασικός λόγος δεν ήταν τόσο τα ρούχα που φορούσαν, όσο ο τρόπος που τα υποστήριζαν!

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image