IKEA
IKEA
25|02|2019 13:09
SHARE
DECO IDEAS

5 εναλλακτικές ιδέες που μπορούν να αντικαταστήσουν το μικρό τραπεζάκι στο σαλόνι


Οι διακοσμητικές ιδέες είναι ανεξάντλητες, το ίδιο και οι δυνατότητες να αλλάξουμε τους χώρους ενός μικρού διαμερίσματος, έξυπνα και οικονομικά.

Αν τα τετραγωνικά του σπιτιού σας είναι περιορισμένα, τότε είναι καιρός να δώσετε μια ευκαιρία σε ευέλικτες deco επιλογές που έρχονται από κατευθείαν από design σπίτια του εξωτερικού.

Αυτό που θέλουμε είναι να αξιοποιήσουμε λειτουργικά κάθε γωνιά του σπιτιού.

Αν το καθιστικό σας κοσμούν ένα ή περισσότερα μικρά τραπεζάκια (συνήθως τα συναντάμε δίπλα από την πολυθρόνα ή τον καναπέ, στο κέντρο ή σε κάποια γωνιά του δωματίου) τότε, αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στις παρακάτω alternative διακοσμητικές ιδέες.

 

 

 

Αυτές οι ιδέες αντικαθιστούν αυτό το μικρό τραπεζάκι και δίνουν ανάσα στο χώρο.

Το interior design δίνει πλέον την δυνατότητα να αντικαταστήσουμε κάθε ογκώδες ή όχι τόσο λειτουργικό έπιπλο, σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. 

Τις παρακάτω ιδέες μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και στο υπνοδωμάτιο και στο γραφείο του σπιτιού.

Mπορείτε να απομακρύνετε το τραπεζάκι αντικαθιστώντας το με... 

1) Eνα τρόλεϊ μπαρ: Ενα πολυχρηστικό έπιπλο που, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στο σαλόνι, μπορεί να φιλοξενήσει οποιοδήποτε αντικείμενο θα κοσμούσε το τραπεζάκι, αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε προκειμένου να κεράσετε τους καλεσμένους σας. 

2) Ράφια: Τα ανοιχτά ράφια εξοικονομούν απίστευτο χώρο σε όποιο δωμάτιο κι αν τοποθετηθούν. 

 

 

3) Μια μικρή σκάλα: Σε προηγούμενο άρθρο έχουμε μιλήσει για την διακοσμητική πρόταση της ξύλινης σκάλας.  Η σκάλα μπορεί να λειτουργήσει ως ραφιέρα σε καθιστικό, μπάνιο, κουζιίνα, υπνοδωμάτιο. 

 

 

4) Mια μοντέρνα καρέκλα: Οταν τα τετραγωνικά του καθιστικού είναι περιορισμένα, μια design καρέκλα με άποψη κάλλιστα μπορεί να αντικαταστήσει το μικρό τραπεζάκι.

5) Ενα πουφ: Μια ιδέα που συναντάμε σε μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού. Το πουφ μπορεί να λειτουργήσει κι ως τραπεζάκι, εκτός από κάθισμα. 

 

 

Διαβάστε επίσης: 6 εναλλακτικές ιδέες που θα αντικαταστήσουν τον καναπέ -Το σαλόνι θα αναπνεύσει