Meghan Markle/AP Images
Meghan Markle/AP Images
MEGHAN MARKLE

Το εντυπωσιακό candy bar από το baby shower της Μέγκαν Μαρκλ -Το βίντεο που διέρρευσε στο Instagram


Η Δούκισσα του Σάσεξ διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και όλοι στο παλάτι περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να γνωρίσουν το νέο royal μέλος.

Πριν λίγες ημέρες, η ίδια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για το baby shower που οργάνωσαν οι φίλες της.

Σαφέστατα, αυτό ήταν ένα από τα top θέματα που σχολιάστηκε από όλα τα tabloids, αναλύοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια για την εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ αλλά και όλα όσα έγιναν στο πάρτι.

Πρόσφατα, διέρρευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το candy bar που είχαν ετοιμάσει οι φίλες της Μέγκαν. Μπισκότα, cake pops, τούρτα στολισμένη με πελαργούς είναι κάποια από τα γλυκίσματα που μπορούμε να δούμε, ενώ φυσικά όλο το τραπέζι ήταν στολισμένο με λουλούδια.

Επικράτησαν οι παστέλ αποχρώσεις, ενώ υπήρχαν λεπτομέρειες από ροζ αλλά και μπλε πινελιές, κάτι που δε μας βοηθάει ιδιαίτερα να μάθουμε το φύλο του μωρού.

Βίντεο από το candy bar της Μέγκαν Μαρκλ. Στον ίδιο instagram account είδαμε και φωτογραφίες από το candy bar.

Μπισκότα σε λευκή απόχρωση με σχέδια από πελαργούς, κουδουνίστρες, λαγουδάκια μονοπώλησαν το εντυπωσιακό candy bar. Και σίγουρα εκτός από πανέμορφα αισθητικά, θα ήταν και τρομερά νόστιμα!

Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Μέγκαν Μαρκλ όταν τελείωσε το baby-shower, κάλεσε τον οργανισμό Repeat Roses και ζήτησε όλα τα λουλούδια να δοθούν σε νοσοκομεία, νοσηλευτικούς χώρους και εγκαταστάσεις που φιλοξενούν αστέγους.

Στο τουίτερ, μάλιστα, η οργάνωση American Cancer Society που προφανώς ήταν μία από τους παραλήπτες των λουλουδιών, ευχαρίστησε δημόσια τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Διαβάστε ακόμη:Η εντυπωσιακή εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια -Με σικ φόρεμα και Manolo Blahnik γόβες
H Σαρλίζ Θερόν είναι μία από εμάς -Τρώει BBQ παϊδάκια με τα χέρια