Charlize Theron/Ap Images
Charlize Theron/Ap Images
CHARLIZE THERON

H Σαρλίζ Θερόν είναι μία από εμάς -Τρώει BBQ παϊδάκια με τα χέρια


Η διάσημη ηθοποιός, Σαρλίζ Θερόν περνάει υπέροχα στο Τέξας τις τελευταίες ημέρες.

Η 43χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της, στο instagram όπου η ίδια δείχνει να απολαμβάνει μπάρμπεκιου παϊδάκια σε ένα γνωστό στέκι της περιοχής.

Η Σαρλίζ Θερόν βρέθηκε στο South by Southwest Festival στο Ώστιν, του Τέξας το Σάββατο με αφορμή την προβολή τη νέας ρομαντικής κωμωδίας που πρωταγωνιστεί, Long Shot. Μαζί της όλοι όσοι συμμετέχουν στην ταινία και φυσικά δε χάνουν ευκαιρία να μοιράζονται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για μία ακόμη φορά η Σαρλίζ Θερόν ήταν απλά εντυπωσιακή.

Με το νέο της καστανό hairlook, όπου πρώτη φορά την είδαμε στα φετινά Όσκαρ, η Σαρλίζ δείχνει να απολαμβάνει το φαγητό της φορώντας λευκό πουκάμισο με βολάν και oversized μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Σαρλίζ στο προφίλ της στο instagram.

Αρκετά στιγμιότυπα της Σαρλίζ να απολαμβάνει τα παϊδάκια της μοιράστηκε μαζί μαζί μας η στενή της φίλη και στιλίστριά της, Leslie Fremar. Συγκεκριμένα τα είδαμε στο προφίλ της, στο instagram, σε stories.

Φωτογραφία από το instagram story της Leslie Fremar.
Φωτογραφία από το instagram story της Leslie Fremar.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός δείχνει τον πραγματικό της εαυτό στους fans της. Σε όλη την πορεία της καριέρας της έχει αποδείξει ότι είναι cool και δε διστάζει να τσαλακωθεί!


Μία ακόμη φωτογραφία από το instagram story της Leslie Fremar, όπου η ίδια σκουπίζει τους λεκέδες στο στόμα της Σαρλίζ και σχολιάζει πως γι αυτό είναι οι φίλοι!

Διαβάστε ακόμη: Η συγκινητική ομιλία της Μέγκαν Μαρκλ για την Ημέρα της Γυναίκας
Το ξεχωριστό Ιnstagram post του David Beckham για τη γιορτή της γυναίκας