jessiej/ Instagram
jessiej/ Instagram
H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ

Jessie J: Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της -Το viral post


Oταν σερφάρεις στο διαδίκτυο, πολλές φορές, αναγκάζεσαι να κολυμπήσεις σε κύματα από κακοπροαίρετα και προσβλητικά σχόλια.

Σχεδόν 8 εκατομμύρια άνθρωποι ακολουθούν στο Instagram την διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Jessie J.

Μια γυναίκα με μεγάλη επιδραστικότητα στα social media που δεν διστάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της όταν το ίντερνετ της δείχνει την αυστηρή πλευρά του.

Mε μια φωτογραφία στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να δώσει την δική της απάντηση σε όσους σχολιάζουν με κακοπροαίρετο τρόπο το σώμα της.

To body shaming είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι του διαδικτυακού κόσμου και χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με υποτιμητικά σχόλια για τις αναλογίες τους.

Η Jessie J φαίνεται ότι είναι μία από αυτούς: χρησιμοποίησε την διαδικτυακή της δύναμη και έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όσους εξαπέλυσαν «τοξικά πυρ» για την κυτταρίτιδα που έχει στο σώμα της.

Φορώντας το μαγιό της -και χωρίς να έχει επεξεργαστεί την φωτογραφία της με κάποιο φίλτρο- έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε όσους σχολιάζουν ότι έχω κυτταρίτιδα, θα ήθελα να πω ότι το γνωρίζω, έχω καθρέπτη».

Εκατόνταδες followers επικρότησαν αυτή της την κίνηση και την αποθέωσαν με τα σχόλιά τους.

Η τραγουδίστρια θέλησε να δείξει την υποστήριξή της σε γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με την δική της: που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν υποτιμητικά σχόλια για κάτι απολύτως φυσιολογικό, ανθρώπινο και υγιές.

 

 

«Αυτό χρειαζόμαστε, γυναίκες αληθινές και ειλικρινείς που δεν φοβούνται να δείξουν αυτό που πραγματικά είναι...» έγραψε μια follower της. Και συμφωνούμε μαζί της!

Αλλωστε, όπως τραγουδά και η ίδια Nobody's perfect! 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: H αφοπλιστική απάντηση ενός brand όταν κάποιος αποκάλεσε «αηδιαστικό» το plus size μοντέλο τους

Γυναίκα δείχνει τα σημάδια της κοιλιάς της και αποδεικνύει ότι όλα τα σώματα ανήκουν στο γυμναστήριο