Φωτογραφία: theodorekoutsogiannopoulos/ Instagram
Φωτογραφία: theodorekoutsogiannopoulos/ Instagram
ΣΤΟ CIAO ANT1

Vintage! O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θυμάται την συνάντησή του με την Celine Dion 25 χρόνια πριν


Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θυμάται μια «συλλεκτική» τηλεοπτική στιγμή.

Με μια φωτογραφία στο Instagram, ο κριτικός κινηματογράφου και δημοσιογράφος, μάς γύρισε σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω. Τότε που η ιδιωτική τηλεόραση έκανε τα πρώτα της βήματα και τα ψυχαγωγικά σόου φιλοξενούσαν αληθινούς σταρ (αντι-σταρ).

Η Celine Dion, ήταν μόλις 26 ετών όταν βρέθηκε στον καναπέ του θρυλικού Ciao ANT1, 25 χρόνια πριν, για να μιλήσει στον Γιώργο Μαρίνο και την Αννίτα Ναθαναήλ.

Τότε, συνεργάτης της εκπομπής ήταν και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, που έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Στις 30 Μαρτίου, η Celine Dion έκλεισε τα 51 της χρόνια και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ανέσυρε από το συρτάρι των αναμνήσεών του την κοινή τους -συλλεκτική και νοσταλγική- φωτογραφική στιγμή.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος γράφει για την «αντι-σταρ» Celine:

«Πάνε 25 χρόνια από τότε που η Celine Dion ήρθε καλεσμένη στην Ελλάδα και τραγούδησε στο Ciao Antenna. Δεν θυμάμαι ποια κομμάτια είπε, και για να πω την αλήθεια, πότε δεν αγάπησα τη μουσική που υπηρέτησε. Αλλά δεν θα ξεχάσω πόσο αντί-ντίβα ήταν στη συνέντευξη που μου παραχώρησε, πόσο προσπάθησα να μιλήσει σωστά τα αγγλικά που εκείνη την περίοδο τελειοποιούσε για να ξεκινήσει μια απίστευτη καριέρα που θα απογειωνόταν με τον Τιτανικό, και φυσικά, πέρα από γούστα, πόσο καθαρή, δυνατή και μελωδική φωνή είχε, πριν δώσει το δείγμα της εντυπωσιακής showwoman που θα γινόταν. Στις 30 Μαρτίου έκλεισε τα 51 της χρόνια!».

theodorekoutsogiannopoulos/ Ιnstagram
theodorekoutsogiannopoulos/ Ιnstagram

Δείτε την δημοσίευση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στο Instagram:

 

 

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή Ciao ANT1, με παρουσιαστές τον Γιώργο Μαρίνο και την Αννίτα Ναθαναήλ: 

 

Διαβάστε επίσης: 17 χρόνια πριν -Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος κάνει photobombing σε δύο σταρ του Χόλιγουντ