AP Images
AP Images
ΣΤΟ INSTAGRAM

Σε αυτή την φωτογραφία του γιου της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ θα ορκιζόμασταν ότι βλέπουμε τη μητέρα του


Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μπόρεσε να συμπυκνώσει το νόημα που δίνει στη ζωή της, ο γιος της, Ντάμιαν.

Κανένας δεν μπορεί να φέρει στη ζωή της περισσότερη χαρά. Ο Ντάμιαν Χάρλεϊ, γιος της ηθοποιού και του επιχειρηματία, Steve Bing, έκλεισε τα 17 του χρόνια.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με δύο φωτογραφίες από το χθες και μία από το σήμερα. Η τελευταία έδειξε ξεκάθαρα την απίθανη, αφοπλιστική, σχεδόν «συγκινητική» ομοιότητα ανάμεσα σε μητέρα και γιο.

Στην περίπτωσή τους, η φράση «Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό», μόνο υπερβολική δεν είναι. Ο Ντάμιαν ανέβασε και στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του γράφοντας ότι «Είναι η μέρα του»: και σε αυτό το καρέ, θα ορκιζόμασταν ότι βλέπουμε τη μητέρα του.

Η ομοιότητα ανάμεσα σε μητέρα και γιο σημειώθηκε έντονα και από τους διαδικτυακούς τους φίλους. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν ότι οι δύο τους μοιάζουν σαν δίδυμα αδέλφια.

Διάσημοι σταρ έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές στον Ντάμιαν: ανάμεσά τους, ο Έλτον Τζον και η Τζόαν Κόλινς.

«Κανείς δεν μπορεί να φέρει μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Με κάνεις να νιώθω υπερήφανη» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ.

Ο Ντάμιαν είναι για την Ελίζαμπεθ ο καλύτερος φίλος της ζωής της. Έχει ανοίξει τα φτερά του και πλέον διαγράφει την δική του «αυτόφωτη» πορεία στο μόντελινγκ, κουβαλώντας ένα κομμάτι από την ακαταμάχητη γοητεία της ηθοποιού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 17th Birthday to my heavenly @damianhurley1 . No one could have brought me more joy. You have made me a very proud mama

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) στις 4 Απρ, 2019 στις 6:44 πμ PDT

 

Η φωτογραφία που ο Ντάμιαν μοιράστηκε στο Instagram 

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τη μητέρα του στο Instagram