H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Φωτογραφία: ΑP images/Evan Agostini
H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Φωτογραφία: ΑP images/Evan Agostini
ΘΕΑ

Fashion icon -Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με φόρεμα Elie Saab


Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon της εποχής μας δικαιωματικά καθώς γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο πως να ντύνεται σωστά σε κάθε περίσταση, αλλά και να κλέβει την παράσταση με κάθε εμφάνισή της. 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν άκρως εντυπωσιακή στα «GLAAD Media Awards» που έγιναν στο Μανχάταν και το εκπληκτικό φόρεμα του Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μόνο μια γυναίκα σαν την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα μπορούσε να φορέσει αυτό το φόρεμα και να είναι τόσο όμορφη. 

Η 54χρονη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επέλεξε ένα ιδιαίτερο φόρεμα με puffed μανίκια που είναι η τάση φέτος στα φορέματα. Τα φορέματα αυτή τη σεζόν έχουν εντυπωσιακά μανίκια με όγκο.

Η ηθοποιός, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Sex and the City», έβαλε λουλούδια στα μαλλιά και περπάτησε με αυτοπεποίθηση και στιλ στο κόκκινο χαλί της λαμπερής εκδήλωσης. 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έλαμπε με την εκπληκτική δημιουργία του Elie Saab, χωρίς ωστόσο να φοράει τον φιόγκο στο λαιμό της, όπως είχε παρουσιάσει ο σχεδιαστής στο fashion show του τον Μάρτιο στο Παρίσι. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑP Images
ΑP Images

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλησε επίσης να τονίσει το βλέμμα της χρησιμοποιώντας μπλε σκιά με μαύρο μολύβι που έδινε ένα smokey look στα μάτια της. 

apimages
apimages
Apimages
Apimages
apimages
apimages

Δείτε το βίντεο:

To φόρεμα του Elie Saab όπως παρουσιάστηκε στο fashion show στο Παρίσι:

apimages
apimages