AP Images
AP Images
ROYAL WEDDING

Lady Gabriella Windsor- Thomas Kingston: Το φωτογραφικό άλμπουμ του βασιλικού γάμου -Το υπέροχο νυφικό και οι καλεσμένοι


Mέσα σε διάστημα ενός χρόνου, τρία ζευγάρια της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας επισφράγισαν τον έρωτά τους με έναν λαμπερό γάμο.

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς, ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκανε τον γύρο του κόσμου. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, το ενδιαφέρον της διεθνούς lifestyle ατζέντας μονοπώλησε ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Μαΐου, άλλος ένας γάμος με βασιλικό άρωμα τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του  Windsor. Αυτός της εξαδέλφης του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, της Lady Gabriella Windsor και το συζύγου της, Thomas Kingston.

Ο γάμος δεν θα μπορούσε να μην συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των διεθνών lifestyle μέσων: τα φωτογραφικά φλας κατέγραψαν καρέ καρέ κάθε λεπτομέρεια (τουλάχιστον όσες επέτρεπε το Παλάτι να καταγράψουν…). Η Lady Gabriella Windsor (γνωστή με το χαϊδευτικό «Ella» ) είναι κόρη του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ –εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ- και της συζύγου του Μαρίας Χριστίνας φον Ράημπνιτς. Το πλήρες όνομά της είναι «Γαβριέλλα Μαρίνα Αλεξάνδρα Οφήλια».

Το παρών στο γάμο έδωσαν μεταξύ άλλων, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι, η Πίπα Μίντλετον και ο σύζυγός της, Τζέιμς Μάθιους (σσ καθώς και οι γονείς της Πίπα και Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον και ο γιος τους, Τζέιμς με την σύντροφό του).

Το νυφικό έφερε την υπογραφή της Ιταλίδας σχεδιάστριας, Luisa Beccaria. To 6 μέτρων πέπλο εντυπωσίασε. Το νυφικό -κεντημένο με μικρά λουλούδια- με μανίκια από δαντέλα, συνδυάστηκε με υπέροχα κοσμήματα και βέβαια, με μια τιάρα που ανήκε στην γιαγιάς της, πριγκίπισσα Μαρίνα της Ελλάδας.

AP Images
AP Images
apimages
apimages
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
apimages
apimages
apimages
apimages