Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
HIGHLIGHTS

Η Lady Amelia Windsor με φόρεμα σε ένα από τα hot print του καλοκαιριού στον βασιλικό γάμο


Κάθε print περιγράφει μια μικρή ιστορία και εκπέμπει ένα μήνυμα. Σπάει την μονοτονία της μονοχρωμίας και μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητα αυτού που το επιλέγει.

Είναι το πιο ασυμβίβαστο fashion στοιχείο και δημιουργεί συχνά χρωματικές αντιθέσεις και εκρήξεις με ενδιαφέρον.

Αν είστε υπέρμαχοι της μονοχρωμίας, σίγουρα δεν σας «συγκίνησαν» ιδιαίτερα οι παραπάνω στιλιστικές θέσεις.

Είτε αποδέχεσαι την τρέλα των prints είτε δεν την αποδέχεσαι.

H Lady Amelia Windsor, η όμορφη royalty -τρίτη εξαδέλφη του πρίγκιπα Χάρι και Γουίλιαμ, με επιδραστικότητα στον fashion κόσμο και με τον τίτλο του «ομορφότερου μέλους της βασιλικής οικογένειας» στο ενεργητικό της από το περιοδικό Tatler πριν 3 χρόνια-, έδωσε το παρών στο γάμο της Lady Gabriella Windsor και του Thomas Kingston που τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windor.

Η στιλιστική της επιλογή -αν διαβάζετε την στήλη της μόδας στο Bovary- δεν θα σας εκπλήξει.
 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η Lady Amelia Windsor επέλεξε ένα ροζ φόρεμα με ένα print που θα βλέπουμε διαρκώς μέχρι το τέλος του φετινού καλοκαιριού σε διαφορετικές εκδοχές. Μιλάμε για το daisy print: τις μαργαρίτες που στολίζουν τοπ και φορέματα και φέρνουν την δροσιά της άνοιξης στις εμφανίσεις μας.

Το μίντι, ροζ φόρεμά της με φουσκωτά μανίκια, έχει την υπογραφή της Τουρκάλας σχεδιάστριας Gül Hürgel (και θα το βρείτε εδώ).

Το φόρεμα συνδυάστηκε με διακριτικά κοσμήματα (ένα rose gold μενταγιόν στο λαιμό και σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς (Alice van Cal).

Η Lady Amelia Windsor είπε ναι στο hot print του καλοκαιριού: εσύ, θα το τολμήσεις;

Στο μικροσκόπιο το φόρεμά της
Στο μικροσκόπιο το φόρεμά της