Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φωτογραφία: NDP photo agency
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φωτογραφία: NDP photo agency
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

«Αυτές οι δυο γυναίκες έχουν κάτι κοινό» -Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε ένα σπάνιο κλικ με την μητέρα και την αδελφή του


Ενα σπάνιο κλικ χάρισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στους διαδικτυακούς του φίλους. 

Ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram μαζί με τη μητέρα του, Ρένα και την αδελφή του, Σοφία. 

«Αυτές οι δυο γυναίκες έχουν κάτι κοινό: γεννήθηκαν στις 11 Ιουνίου. Και κάτι ακόμα: είναι μητέρα και κόρη. Και για μένα, μητέρα κι αδελφή. Να τις χαιρόμαστε, κι εγώ, κι όσοι τις αγαπούν!» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας. 

Δείτε εδώ:

 

O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν συνηθίζει να μοιράζεται μέσω των λογαριασμών του στα social media φωτογραφικές στιγμές από την οικογενειακή του ζωή: μόνο όταν θέλει να εκφράσει μια πολύ ξεχωριστή σκέψη. Η οικογένειά του είναι για εκείνον ένας «Φάρος».

Ένας σταθμός που καθόρισε την εξέλιξή του σε πολλά επίπεδα.

Ο ηθοποιός είχε μοιραστεί αναμνήσεις από τα καλοκαίρια με την οικογένειά του, με την Bovary:

«Τα δικά μου καλοκαίρια με τους γονείς μου, όταν ήμουν παιδί, είχαν μια αίσθηση ελαφρότητας και γαλήνης. Είχε κι ο μπαμπάς μου μια βάρκα και πηγαίναμε όλοι μαζί, με τη μαμά και την αδελφή μου. Θυμάμαι, κατεβαίναμε από το προηγούμενο βράδυ στη Μαρίνα Αλίμου που είχε το καϊκι και κοιμόμασταν εκεί. Το πρωί, ο μπαμπάς είχε ήδη σαλπάρει και όταν ξυπνούσα κοιτούσα και έβλεπα ότι ήμασταν σε κάποιες γαλάζιες θάλασσες. Νόμιζα ότι είχαμε φτάσει πολύ μακριά. Ετσι μου φαινόταν. Κι ας ήμασταν στον Αργοσαρωνικό. Με το που ξύπναγα, βουτούσα στη θάλασσα και περνούσα ατέλειωτες ώρες στο νερό».  

Πριν από λίγες εβδομάδες, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, δημοσίευσε φωτογραφία της μητέρας του γράφοντας χαρακτηριστικά: 

«Εδώ, ένας ενήλικος άνδρας, με μια γυναίκα στην οποία οφείλει πολλά»

 

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Οι διακοπές με τον γιο μου, μου θυμίζουν τα καλοκαίρια με τον μπαμπά μου»

Flashback! Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέβασε φωτογραφία με Ναυπλιώτου-Λιγνάδη 19 χρόνια πριν