Επίδαυρος, 2007/ NDP Photo Agency
Επίδαυρος, 2007/ NDP Photo Agency
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΑΡ

Οταν η Ζωή Λάσκαρη μάγευε τον φακό σε καλοκαιρινή φωτογράφιση -Ο Αχιλλέας Χαρίτος μοιράστηκε ένα συλλεκτικό καρέ


Σε έναν περίπου μήνα συμπληρώνονται δύο χρόνια απουσίας. Η παρουσία της λάμπει στο μυαλό όσων την αγάπησαν.

Η Ζωή Λάσκαρη λάτρεψε την ζωή και απόλαυσε με πάθος τις στιγμές που της προσέφερε.

Ο φωτογραφικός φακός ζαλιζόταν μαζί της: εκείνη το μόνο που έκανε για να τον κερδίσει ήταν να αφήνει την εσωτερική της ενέργεια να παρασύρει το σώμα της.

Ολα αυτά αποτυπώνονται στην φωτογραφία που είδαμε στον λογαριασμό του Αχιλλέα Χαρίτου στο Instagram: o λογαριασμός του make up artist μοιάζει με ένα συρτάρι αναμνήσεων από συνεργασίες που κρατά στη μνήμη και την καρδιά του.

Λένε ότι «ουδείς αναντικατάστατος». Οι αληθινές σταρ που ύμνησαν την σαγήνη και το πάθος για τη ζωή πολύ δύσκολα αντικαθίστανται.

Ο Αχιλλέας Χαρίτος μοιράστηκε ένα κολάζ φωτογραφιών της Ζωής Λάσκαρη, από μια φωτογράφιση για την οποία συνεργάστηκε μαζί της. Η Ζωή Λάσκαρη βουτά στην πισίνα και φορά κοσμήματα στο λαιμό και τα αυτιά της, αφήνοντας το μικρό κορίτσι που έκρυβε μέσα της να παίξει.

achilleas_charitos/Instagram
achilleas_charitos/Instagram

O Aχιλλέας Χαρίτος είχε μιλήσει για την σχέση του με τη Ζωή Λάσκαρη, στη συνέντευξή του στην Bovary, τον Μάιο του 2019: 

«Το πρώτο κομβικό σημείο για μένα ήταν ο Ντίνος Διαμαντόπουλος και αμέσως μετά η Ζωή Λάσκαρη. Ενα βράδυ, με την φίλη μου την Λία Ρακά ήμασταν στα Ενιάρια του Ζουγανέλη, στο Καλλιμάρμαρο, και επέμενε να μου γνωρίσει την Ζωή Λάσκαρη. Μου την σύστησε ο Ζουγανέλης. Άμεση, όπως ήταν, μου είπε το τηλέφωνό της για να την πάρω. Το συγκράτησα και δύο μέρες μετά την πήρα, με μεγάλη άνεση, αν και δεν ήξερα γιατί. Ακολούθησε μια φωτογράφιση από τον Τάκη Διαμαντόπουλο, όπου ο Νίκος Μουρατίδης με φώναξε να της κάνω το μακιγιάζ. Εκανε τότε στο θέατρο η Ζωή την «Πέπσι». «Ελα να με βάψεις που έχω τζενεράλε», μου είπε. Αυτό ήταν. Ακολούθησαν εφτά χρόνια, σε καθημερινή βάση. 

Οχι, δεν ήταν ένας ζεστός άνθρωπος η Ζωή. Ηταν κλειστή, δεν μιλούσε, είχε ξεκάθαρη σκέψη, απόλυτη και όπως όλες οι σταρ ήταν εγωκεντρική, ανασφαλής και ενεργητική. Ηταν και πολύ ταλαντούχα, αλλά μέχρι να φτάσει στο αποτέλεσμα μπερδευόταν. Εντονη προσωπικότητα. Γίναμε φίλοι, αγαπηθήκαμε πολύ».

Δείτε την δημοσίευση στο Instagram:

 

 

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Χαρίτος: «Ηθελα λιγότερα και ήρθαν περισσότερα, και στην δουλειά και στην ζωή μου»

Η Ζωή Λάσκαρη που γνώρισα