Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
07|10|2019 18:55
SHARE
JLO

Σαν Ελληνίδα θεά -Η Jennifer Lopez ξεπέρασε τον εαυτό της on stage με ολόχρυση δημιουργία Atelier Versace


Αποδεικνύοντας ξανά ότι στα 50 της χρόνια είναι μια από τις πιο λαμπερές και όμορφες stars της σύγχρονης εποχής, η Jennifer Lopez επεφύλαξε για τους fans της ακόμα μια εμφάνιση-έκπληξη, ύστερα από την breathtaking πασαρέλα του οίκου Versace στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου περπάτησε φορώντας μια νέα εκδοχή του θρυλικού jungle dress.

Αυτή τη φορά, η εκθαμβωτική τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε guest εμφάνιση στην sold-out συναυλία του Maluma την Παρασκευή 4 Oκτωβρίου, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα καταπληκτικό outfit, που την έκανε να μοιάζει με Ελληνίδα θεά. Ο λόγος για μια ολόχρυση δημιουργία με την υπογραφή Atelier Versace (φυσικά), με εντυπωσιακά κρόσσια γεμάτα κρύσταλλα Swarovski, που έλαμπαν σε κάθε της κίνηση.

Show-stopper, ωστόσο, ήταν και το απίθανο headpiece, το οποίο ολοκλήρωσε το Golden Goddess look της.

Κοιτάζοντάς την κανείς, δεν μπορεί παρά να της δίνει νοερά συγχαρητήρια για το ότι καταφέρνει να παραμείνει πάντα επίκαιρη, -παρά το γεγονός ότι μετρά πάνω από 20 χρόνια πορείας στη μουσική βιομηχανία-, και πάντα αψεγάδιαστη, σαν να έχει κάνει μυστική συμφωνία με τον χρόνο, να μην αφήνει τα σημάδια του επάνω της.

Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image

Όπως ήταν αναμενόμενο, η popstar προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό μόλις το κοινό αντιλήφθηκε την παρουσία της.

Εκείνη και ο Maluma τραγούδησαν το No Me Ames, το πασίγνωστο ντουέτο της J.Lo με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1999.

Μάλιστα, όταν τελείωσε το κομμάτι, ο νεαρός ερμηνευτής πληροφόρησε στα ισπανικά τους θεατές ότι η εμφάνιση της Lopez ήταν σχεδιασμένη και μαγνητοσκοπήθηκε για να συμπεριληφθεί στην επερχόμενη ταινία τους Marry Me, όπου και πρωταγωνιστούν!

Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί που θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά και η υπόθεση θέλει μια διάσημη popstar να μαθαίνει λίγα λεπτά πριν τον γάμο της ότι ο αρραβωνιαστικός της την απάτησε.

Η ίδια, προδομένη και με διάθεση να τον εκδικηθεί, διαλέγει τυχαία έναν άνδρα από το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί για τον γάμο και αποφασίζει ότι θα παντρευτεί εκείνον.

J.Lo did it again! Ανυπομονούμε για ό,τι άλλο ετοιμάζει...

Διαβάστε επίσης: Όσκαρ 2019: Η Jennifer Lopez στα 50 της είναι μία από τις πιο sexy εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί