Jennifer Lopez/Ap Images
Jennifer Lopez/Ap Images
ΟΣΚΑΡ 2019

Όσκαρ 2019: Η Jennifer Lopez στα 50 της είναι μία από τις πιο sexy εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί


Και ενώ το φούξια και το κίτρινο είναι δύο από τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Oscar, η Jennifer Lopez για μία ακόμη φορά έκανε τη διαφορά.

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε αναμφισβήτητα μία από τις πιο sexy εμφανίσεις, χωρίς ωστόσο η δημιουργία της να είναι αποκαλυπτική. 

Η Tom Ford, μεταλλική δημιουργία της ανέδειξε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, ενώ το bronze μακιγιάζ της ανέδειξε τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η ίδια ολοκλήρωσε το look με ένα κλασσικό, ρετρό αλλά παράλληλα τόσο sexy vague χτένισμα.

Αν υπήρχε ένα σημείο που ξεχώρισε στη σιλουέτα της και φυσικά σχολιάστηκε από όλα τα tabloids, αυτοί ήταν οι καλογυμνασμένοι γλουτοί της.

Jennifer Lopez/Ap Images
Jennifer Lopez/Ap Images

Γεννημένη τον Ιούλιο του 1969, η JLo είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι η γυναίκα μπορεί να είναι sexy σε κάθε ηλικία. 

Για την βραδιά των φετινών Όσκαρ ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες που επέλεξε να μην ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής, που θέλουν τα έντονα χρώματα να πρωταγωνιστούν. Έκανε τη διαφορά με μία μοναδική μεταλλική δημιουργία, η οποία ταιριάζει απόλυτα στα χρώματά της!

Διαβάστε ακόμη: Όσκαρ 2019: Οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί της 91ης απονομής βραβείων Oscar
Διαβάστε ακόμη: Όσκαρ 2019: Η Maria Menounos με κίτρινη δημιουργία, Celia Kritharioti είναι η πρώτη άφιξη στο κόκκινο χαλί