Φωτογραφία: Bovary / Πάνος Μάλλιαρης
Φωτογραφία: Bovary / Πάνος Μάλλιαρης
11|10|2019 11:22
SHARE
ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο» -Η φωτογραφία του Αντίνοου Αλμπάνη από την περίοδο των χημιοθεραπειών που συγκίνησε το Internet


Πριν από μερικούς μήνες, ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με ξυρισμένο κεφάλι.

Ήταν τότε που ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο και βρισκόταν σε κύκλο χημιοθεραπειών. Φίλοι και θαυμαστές του ηθοποιού έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του, για να του ευχηθούν δύναμη και υπομονή.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, αποδεικνύοντας πόσο ισχυρή είναι η ανθρώπινη δύναμη, όχι μόνο δεν τα έβαλε κάτω, αλλά έμεινε και δραστήριος, τόσο στην επαγγελματική ζωή όσο και εκτός σανιδιού! Σήμερα, ο ίδιος θέλει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους.

Χθες, λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από εκείνη την περίοδο, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα «I get knocked down, but I get up again you are never gonna keep me down» -η οποία φυσικά παραπέμπει στους στιχους του βρετανικού συγκροτήματος Chumbawamba -από το τραγούδι “I Get Knocked Down”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @_andinoos στις 10 Οκτ, 2019 στις 6:58 πμ PDT

 

Πριν από λίγο καιρό, στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για την περιπέτειά του και τόνισε: «Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε».

Πρόσθεσε «Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας».