Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια στέκονται όρθιοι
Η στιλάτη βασίλισσα Λετίθια με statement top /Φωτογραφία: casareal.es
LETIZIA OF SPAIN

Η πιο stylish & fashionable εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια μέχρι τώρα -Φόρεσε ένα ροζ statement top με φτερά


Η βασίλισσα Λετίθια έκανε την πιο σικ και μοδάτη εμφάνιση των τελευταίων χρόνων με ροζ statement top με φτερά!

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης αλλά και του κόσμου. Μας το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, με τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας βρέθηκε στο Oviedo, στον Καθεδρικό Ναό της πόλης.

Η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε συνοδεύονταν από τις κόρες τους, πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία. Μάλιστα, ήταν η πρώτη επίσημη βασιλική υποχρέωση της διαδόχου του θρόνου, Λεονόρ της Αστούριας. Η 47χρονη βασίλισσα Λετίθια επέλεξε ένα γκρι wrap dress με κόκκινες γόβες, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.

Οι δύο πριγκίπισσες ήταν κομψές με τα πολύχρωμα φορέματά τους και χαμογελαστές δίπλα στους γονείς τους. Το ίδιο βράδυ, το βασιλικό ζευγάρι βρέθηκε σε τελετή βραβείων, χωρίς τις κόρες τους. Η βασίλισσα Λετίθια ήταν εκθαμβωτική, κάνοντας μια τολμηρή επιλογή που δεν έχουμε συνηθίσει αλλά λατρέψαμε.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια χαμογελούν
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια /Φωτογραφία: casareal.es

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι το οποίο συνδύασε τέλεια με ένα ροζ στράπλες corset, με λεπτομέρειες από φτερά και μαύρη κορδέλα που έδενε στη μέση. Το smart outfit αναδείκνυε την σιλουέτα της και τα καλογυμνασμένα χέρια της. To statement top είναι του Ισπανικού brand «the 2nd skin co».

Το βασιλικό ζευγάρι προχωρά με κόσμο
Το βασιλικό ζευγάρι /Φωτογραφία: casareal.es

Ολοκλήρωσε το super fashionable style της με μαύρες γόβες και ασορτί clutch. Επέλεξε υπέροχα κρεμαστά σκουλαρίκια ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα low bun. Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό σε bronze αποχρώσεις και smokey eye. Έκανε μια chic & stylish εμφάνιση!

Η βασίλισσα Λετίθια μιλά με γυναίκες
Η βασίλισσα Λετίθια συνομιλεί με τον κόσμο /Φωτογραφία: casareal.es




SHARE