Η απίστευτη δήλωση της Γκουίνεθ Πάλτροου για τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ | 0 bovary.gr
Η απίστευτη δήλωση της Γκουίνεθ Πάλτροου για τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ | 0 bovary.gr
31|08|2017 17:18
SHARE
ΓΚΟΥΙΝΕΘ-ΜΠΡΑΝΤ

Η απίστευτη δήλωση της Γκουίνεθ Πάλτροου για τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ


Στον τίτλο ξεχάσαμε να βάλουμε και τη φράση «ΠαλιοΓκουίνεθ αυτά κάνεις και μας συγκινείς». 

Όταν ο Μπραντ γνώρισε τη Γκούινεθ είχαμε 1994 και βρίσκονταν στα γυρίσματα της ταινίας Seven. Πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι μέχρι που, σχεδόν δύο χρόνο αργότερα, ο Μπραντ Πιτ της έκανε πρόταση γάμου. Μια πρόταση γάμου που δεν έφτασε ποτέ στην εκκλησία, αφού το 1997 η σχέση τους έλαβε τέλος. 

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως εκείνη η πρόταση ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του ενώ η Γκουίνεθ έχει εξηγήσει, σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις της, ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 
 

Από τότε εκείνη έχει κάνει πολλές σχέσεις και ένα γάμο με τον τραγουδιστή Κρις Μάρτιν των Coldplay με τον οποίο χώρισε το 2016 ενώ ο Μπραντ Πιτ, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί και πατέρας των 6 παιδιών τους.

Σε μια άλλη, πολύ πιο πρόσφατη συνέντευξη, η 44χρονη ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο βγαίνει με τον Brad Falchuk (συμπαραγωγό της σειράς Glee), έκανε μια δήλωση που άφησε τους ακροατές άναυδους. 

«Θέε μου, τα έχω κάνει θάλασσα σε τόσες σχέσεις μου» δήλωσε στη Σοφία Αμορούζο σε ένα podcast. «Είμαι καλή φίλη, αδερφή, κόρη, αλλά από συναισθηματικής άποψης, αλλά είμαι τρομερά ευάλωτη».  

Μάλιστα, γυρνώντας 20 χρόνια πίσω και μνημονεύοντας εκείνη την περίοδο που ήταν με τον Μπραντ Πιτ, είπε «Μπραντ, αν ακούς, εγώ τα σκ***ωσα στη σχέση μας» ενώ παραδέχτηκε ότι παραήταν καλός για εκείνη.

Τουλάχιστον το έβγαλε από μέσα της! 

 

 

Εδώ, σε μια λήψη που έχει ανεβάσει η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram, από εκείνη την περίοδο.