Apimages
Apimages
SEX AND THE CITY

Η επίθεση της Κιμ Κατραλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ -Mια «φιλία» μόλις χάλασε


Η Κιμ Κατράλ, που ενσάρκωσε την Σαμάνθα στο «Sex and the City», μιλά για τους λόγους που δεν θέλει να γυριστεί η νέα ταινία της σειράς και δηλώνει ενοχλημένη με τη στάση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Κιμ Κατράλ πρόσφατα κατηγορήθηκε πως ευθύνεται για την ματαίωση ενός τρίτου κινηματογραφικού «Sex and the City» λόγω των υπερβολικών απαιτήσεών της.

Μάλιστα, η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε δηλώσει στο New York City Ballet Gala για την ματαίωση των γυρισμάτων που θα ξεκινούσαν το φθινόπωρο: «Εχει τελειώσει, δεν θα το κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, σπαρακτικό, χαρούμενο, πολύ συμπαθητικό σενάριο και ιστορία. Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που θα μπορέσουμε τελικά να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία, αλλά και για το κοινό που ήθελε τόσο πολύ μια ταινία ακόμη».

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η Πάρκερ δεν είχε αναφερθει καθόλου στην Κιμ Κατράλ. 

Απ' ότι φαίνεται όμως αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν τόσο πολύ στην ατίθαση Σαμάνθα Τζόουνς, η οποία πήγε καλεσμενη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν και έριξε τα βέλη της εναντίον της Κάρι.

Η ηθοποιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όχι μόνο παραδέχτηκε ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία πολλές φορές το 2016, αλλά διέψευσε κατηγορηματικά πως είχε μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για την αμοιβή της. 

 

 

Η Κιμ Κατράλ δήλωσε ότι καμία από τις υπόλοιπες γυναίκες της σειράς δεν επικοινώνησε μαζί της όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για την ταινία.

«Και αυτό είναι κάτι που είναι πραγματικά απογοητευτικό...το ότι κανείς δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνο και δεν προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σου πει τι γίνεται» δήλωσε. 

Μάλιστα η 61χρονη έκανε λόγο για τοξική σχέση.

«Συνήθως αυτό που συμβαίνει σε μια υγιή σχέση είναι ότι κάποιος που σε θέλει για μια δουλειά σε παίρνει τηλέφωνο και σε ρωτάει αν είσαι διαθέσιμος και αν του πεις σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι αλλού τώρα, τότε σου εύχονται καλή τύχη. Αυτό δεν συνέβη εδώ και η σχέση μοιάζει κάπως τοξική» είπε χαρακτηριστικά. 

«Είναι απίστευτο το πώς δέχομαι αρνητική δημοσιότητα για κάτι που έχω πει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και να λέγεται πως είμαι ντίβα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η Κιμ Κατράλ τόνισε πως η απάντηση για την συμμετοχή της στην ταινία ήταν πάντα αρνητικά και αμετάκλητη.  

Στο σημείο αυτό έδειξε την ενόχλησή της με την στάση που κράτησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο όλο θέμα, η οποία θα ήταν παραγωγός για την ταινία. 

«Αυτό είναι το σημείο όπου αναφέρομαι στους ανθρώπους από το σίριαλ και συγκεκριμένα τη Σάρα και νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευγενικοί» σημείωσε. 

Η Κατράλ δήλωσε επίσης πως η σχέση με τις άλλες πρωταγωνίστριες ήταν δύσκολη καθώς εκείνη είχε μια πολύ διαφορετική ζωή με άλλες προτεραιότητες από τις άλλες γυναίκες της πετυχημένης σειράς.

«Ολες έχουν παιδιά και είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Οταν η σειρά έληξε πέρασα τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, γι' αυτό δεν τις βλέπω. Τα κοινά που είχαμε ήταν στη σειρά και η σειρά τελείωσε» σημείωσε.

«Εχω προχωρήσει και στα εξήντα μου αυτό σημαίνει να παίρνω αποφάσεις για μένα», συμπλήρωσε η Κατράλ, η οποία υπογράμμισε ότι ο ρόλος της Σαμάνθα είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει.

Οριστικά και αμετάκλητα!