Apimages
Apimages
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ

Η Σίντι Κρόφορντ μόλις αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία της για την κόρη της


Η Σίντι Κρόφορντ στηρίζει την 16χρονη κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, και δηλώνει πως ήταν αναπόφευκτη η καριέρα στο μόντελινγκ.

Στις Εβδομάδες Μόδας που είδαμε το τελευταίο διάστημα σε ολόκληρο τον πλανήτη τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ, η οποία στα 16 της μόλις χρόνια είναι το νέο πολυσυζητημένο πρόσωπο στον χώρο της μόδας. 

Η 16χρονη κατάφερε με την βοήθεια της μητέρας της να κάνει ένα δυναμικό ντεμπούτο φέτος σε όλες τις σημαντικές πασαρέλες των διεθνών οίκων. Τα μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως η Vogue, ασχολήθηκαν μαζί της και σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο μοντέλο. 

Η μαμά Σίντι έχει δεχθεί βέβαια και πολύ σοβαρά πυρά αφού δεν είναι καθόλου λίγοι οι επικριτές, εκείνοι που θεωρούν ότι η Κάια θα έπρεπε να πηγαίνει σχολείο, αντί να περιφέρεται από χώρα σε χώρα για να περπατήσει στην πασαρέλα και να χάνει μαθήματα. Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που σχολιάζουν το πόσο αδύνατη είναι.

Αρχικά το διάσημο μοντέλο δεν είχε πάρει θέση απέναντι σε όσους την έκριναν αρνητικά για την επιλογή της να αφήσει την 16χρονη να μπει τόσο νωρίς στην δύσκολη πραγματικότητα του μόντελινγκ, σε πρόσφατη συνέντευξη της ωστόσο, στο πρακτορείο Associated Press, η 51χρονη αποφάσισε να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους μέσα από τις δηλώσεις της.

H Σίντι Κρόφορντ σημείωσε πως σαν μητέρα είναι πάντα ανήσυχη για την κόρη της, αλλά όχι για τη σχέση της με τη μόδα.

Apimages
Apimages

«Η κόρη μου μόλις έβγαλε άδεια οδήγησης. Ανησυχώ πολύ περισσότερο για την οδήγηση παρά για την είσοδό της στον κόσμο τoυ μόντελινγκ. Το σημαντικό για τα παιδιά μου είναι ότι γνωρίζω πολλά για αυτόν τον κόσμο. Νιώθω πως κανείς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στη καθοδήγησή τους καλύτερα από μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η Σίντι Κρόφορντ λέει ότι καταλαβαίνει ότι ήταν αναπόφευκτο για την Κάια να εισέλθει στον κόσμο της μόδας.

«Θα ήθελα να μπορούσα να το καθυστερήσω ένα ή δύο χρόνια, αλλά είναι 16 ετών. Τόσο ήμουν και εγώ όταν ξεκίνησα. Μοιάζει μικρή ηλικία , αλλά για τη μόδα είναι η φυσιολογική ηλικία για ένα ξεκίνημα». 

 






 

Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Κάια, σχετικά με τις συμβουλές που τις έδωσε η μητέρα της πριν μπει στον χώρο του μόντελινγκ.