Apimages
Apimages
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι ο Μπεν Αφλεκ είναι ενάντια στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν-Το αποκαλυπτικό βίντεο


Ο Μπεν Αφλεκ ήταν ανάμεσα στους διάσημους που πήραν θέση για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που αφορά τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, αλλά δεν περίμενε ότι ο κόσμος θα είχε τόσο καλή μνήμη.

Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό κινηματογραφικό παραγωγό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες στο Χόλιγουντ και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν δημόσια τοποθετηθεί γι αυτό.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο ηθοποιός Μπεν Αφλεκ, ο οποίος μέσω twitter δήλωσε πως αισθάνεται θλίψη και οργή για τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν για υποκρισία, αφού στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά και απρεπή σεξουαλικά υπονοούμενα απέναντι στην Χίλαρι Μπάρτον. 

Συγκεκριμένα το 2003 είχε κατηγορηθεί πως φέρθηκε άσεμνα στην ηθοποιό στη διάρκεια της εκπομπής TRL του MTV, ενώ του έπαιρνε συνέντευξη.

Σε σχετικό βίντεο φαίνεται να την αγκαλιάζει, ενώ εκείνη κάθεται πάνω στα πόδια του, και να χώνεται στο στήθος της. Σε όλη τη συνέντευξη ο Αφλεκ της κάνει διάφορα απρεπή σχόλια και να της λέει προσβλητικά αστεία.  

MTV
MTV

Δείτε το βίντεο:

H ηθοποιός Χίλαρι Μπάρτον είχε κληθεί τότε να σχολιάσει το περιστατικό.

Την βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο να σημειώνει: «Τυλίγει τα χέρια του γύρω που και έρχεται και αρπάζει το αριστερό μου στήθος. Κι εγώ είμαι σε φάση, "Τι κάνεις;". Θα προτιμούσα να δίναμε απλώς τα χέρια».

Δείτε:

Μετά από τον σάλο στο twitter, ο Μπεν Αφλεκ έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και να απολογηθεί για την τότε ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι στην Χίλαρι Μπάρτον.

«Φέρθηκα ανάρμοστα απέναντι στην δεσποινίδα Μπάρτον και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», έγραψε στο μήνυμά του. 

Η Xίλαρι Μπάρτον από την πλευρά της λαμβάνοντας τόσα μηνύματα για το περιστατικό σημείωσε στο twitter: «Κορίτσια. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη με τις γενναίες από εσάς. Τότε έπρεπε να γελάω για να μην κλάψω. Σας στέλνω την αγάπη μου».