ΑP Images
ΑP Images
ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Angelina Jolie με τις κόρες της στο κόκκινο χαλί -Σε black n' white αντίθεση


Στην πρεμιέρα της ταινίας «Breadwinner», που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Angelina Jolie, με μια άκρως λαμπερή εμφάνιση.

Mαζί της, οι κόρες της: η 12χρονη Zahara και η 11χρονη Shiloh, ντυμένες στα ολόμαυρα.

H ηθοποιός επέλεξε δημιουργία από τον οίκο Ulyana Sergeenko: ένα demi-couture crepe φόρεμα με μανίκια τριών τετάρτων.

To φόρεμα συνδυάστηκε με nude γόβες και διαμαντένια καρφίτσα. Η 11χρονη Shiloh -η oμοιότητα με τον μπαμπά της, Mπραντ Πιτ είναι εμφανής- έκανε total black εμφάνιση: το μαύρο της κοστούμι ήταν μια classy και πολύ κομψή επιλογή (στους ώμους της είχε ένα backpack, ενώ δεν αποχωρίστηκε δύο αγαπημένα της κολιέ), ενώ στην ίδια απόχρωση κινήθηκε και η εμφάνιση της 12χρονης Zahara που φόρεσε μαύρο φόρεμα και από πάνω μια maxi, διάφανη πουκαμίσα.

Η ταινία Breadwinner είναι βασισμένη στο best seller της Deborah Ellis και η Αngelina Jolie είναι συμπαραγωγός.

Στον φωτογραφικό φακό, η ηθοποιός πόζαρε και με την Saara Chaudry, μια εκ των πρωταγωνιστριών της ταινίας.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Αντζελίνα Τζολί έκανε άλλη μια λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και πάλι με τα παιδιά της -σε απαρτία- (μάλιστα παρών ήταν και ο πατέρας της ηθοποιού). Η Αντζελίνα Τζολί είχε επιλέξει για την εμφάνισή της μια ονειρική δημιουργία με την υπογραφή του οίκου Christian Dior. Το εντυπωσιακό strapless φόρεμα αποκάλυπτε και τα τατουάζ στην πλάτη της ηθοποιού. Το outfit της Αngelina Jolie είχε συμπληρωθεί με διαμαντένια σκουλαρίκια και ασορτί κολιέ.

 

Δείτε το βίντεο! 

Φωτογραφίες: Associated Press