Apimages
Apimages
ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Μέλος των «Backstreet Boys» κατηγορείται για βιασμό


Τον γνωρίσαμε μέσα από το θρυλικό συγκρότημα «Backstreet Boys», που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90, και ήταν ο αγαπημένος όλων των κοριτσιών παγκοσμίως, καθώς όλες είχανε αφίσα του στο δωμάτιο τους.

Ο λόγος για τον Νικ Κάρτερ, ο οποίος τις τελευταίες ώρες αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες από μια πρώην τραγουδίστρια, την Μελίσσα Σούμαν, η οποία αποκάλυψε ότι την βίασε το 2002. 

Η κοπέλα μάλιστα σημειώνει ότι ο βιασμός της έγινε στο διαμέρισμα του Νικ Κάρτερ στη Σάντα Μόνικα, όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 22.

«Πρώτα μου ζήτησε να του κάνω στοματικό σεξ και μετά με βίασε» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Το διάστημα εκείνο έβγαινα με ένα αγόρι. Θυμάμαι με είχε καλέσει στο σπίτι του για να κάνουμε παρέα και είχα πάρει μαζί μου και μια φίλη. Παίξαμε vlideo games, ήπιαμε ένα σφηνάκι και στη συνέχεια μου ζήτησε να πάω στο γραφείο του για να ακούσω τα καινούργια τραγούδια που ετοίμαζε», δήλωσε.

Η Σούμαν περιγράφει πως ο τραγουδιστής την πήγε στο μπάνιο και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ. Eπειτα την βίασε ενώ εκείνη του ζητούσε επίμονα να σταματήσει.

«Ηταν πιο δυνατός από μένα και ήταν αδύνατο να τον σταματήσω» περιέγραψε. «Του έλεγα συνεχώς πως είμαι παρθένα και πως δεν θέλω να κάνω σεξ» συμπλήρωσε.

Η κοπέλα δεν ανέφερε τον βιασμό στη φίλη της που ήταν στο ίδιο διαμέρισμα, αλλά το αποκάλυψε στον μάνατζέρ της. Εκείνος της είπε να μην κάνει τίποτα καθώς ο Νικ Καρτερ θα μπορούσε να της καταστρέψει την καριέρα.

Οπως ανέφερε αυτό που της έδωσε δύναμη να μιλήσει ήταν πρώτον το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν που έδωσε φωνή σε πολλές γυναίκες να μιλήσουν για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν και δεύτερον ότι πριν από ένα μήνα, άλλη μία κοπέλα, μια 20χρονη, κατηγόρησε τον Νικ Κάρτερ ότι την παρενόχλησε σεξουαλικα. 

Σημειώνεται ότι ο Νικ Κάρτερ ήταν ο απόλυτος σταρ του γκρουπ. Οι τίτλοι που του έχουν αποδοθεί από διάσημα περιοδικά (People, Teen People, CosmoGirl) δηλώνουν πολλά για το μέγεθος της φήμης του τότε: «Ο πιο σέξι άνθρωπος κάτω από 21» και «Το μεγαλύτερο εφηβικό είδωλο»  το 1999, μια θέση ανάμεσα στους «50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου» το 2000, «Ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου» το 2002.

Σήμερα είναι παντρεμένος με την Λόρεν Κιτ (από το 2014) και έχει έναν γιο, τον Οντιν Ρέιν. 

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη της Μέριλ Στριπ: «Eπαιξα τη νεκρή και περίμενα να σταματήσει να με χτυπά»