Apimages
Apimages
ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η selfie της Ζιζέλ χωρίς μακιγιάζ ανήκει στην κορυφή -Η φυσική ομορφιά της γίνεται viral


Αν και πρόσφατα εκθρονίστηκε για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια από την Κένταλ Τζένερ για το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου, η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι από τις γυναίκες που δύσκολα ξεχνάς.

Η 37χρονη Βραζιλιάνα Ζιζέλ, «βασίλισσα» του Forbes από το 2002, με απολαβές που αγγίζουν τα 17,5 εκατ. δολάρια είναι από τα μοντέλα που έχουν αφίσει το στίγμα τους στο χώρο του μόντελινγκ.

Οπως έχει η ίδια αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της στο σχολείο τα παιδιά την κοροίδευαν για το ύψος της και για το πόσο άχαρη ήταν. 

Την αποκαλούσαν «οδοντογλυφίδα», «καμηλοπάρδαλη» και «Ολιβ Οιλ». Εκείνη κοκκίνιζε και δεν απαντούσε. Στα πάρτι έφευγε νωρίς, γιατί κανείς δεν ήθελε να χορέψει μαζί της.  

Σήμερα η Ζιζέλ Μπούντχεν απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία της και θεωρείται το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου. 

Μετρά πάνω από 20 χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ, έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα ντεφιλέ, έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλους τους οίκους, ενώ έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας.

Οταν μια τέτοια γυναίκα λοιπόν ανεβάζει selfie χωρίς μαγικιάζ, τότε είναι αναμενόμενο να γίνεται θέμα στο διαδίκτυο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 37χρονη έχει δημοσιεύσει φωτογραφία της με κύριο χαρακτηριστικό την φυσική ομορφιά της. 

Δείτε και άλλες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης και το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης: H γαλλική Vogue δεν θέλει να ξαναφορέσουμε αληθινή γούνα (ούτε και η Ζιζέλ)

H φωτογραφία με το μήνυμα της Ζιζέλ στον Τομ Μπρέιντι που έγινε viral