Ο Άγγελος Μπράτης με πουκάμισο και παντελόνι

20 ετών και αγνώριστος: Ο Αγγελος Μπράτης έκανε το throwback που αξίζει να δεις σήμερα -Από το 1998

Ο Άγγελος Μπράτης φαίνεται ότι ακολουθεί το παράδειγμα πολλών ακόμα χρηστών στο Instagram και περνά την καραντίνα ανατρέχοντας σε φωτογραφίες και στιγμές από το παρελθόν του. 

Ο Άγγελος Μπράτης δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα throwback από το 1998, όταν ήταν 20 ετών. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον διάσημο σχεδιαστή να ποζάρει με γυαλιά και με μαύρη μπλούζα, σχεδόν αγνώριστο. 

Ο ίδιος σπούδασε σε μια μια από τις καλύτερες σχολές μόδας στον κόσμο το Fashion Institute Arnhem στην Ολλανδία και εξελίχθηκε σε ένα από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, με τις δημιουργίες του να έχουν φορεθεί από διάσημες κυρίες του εγχώριου και διεθνούς στερεώματος.

Η ασπόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν του Αγγελου Μπράτη ενθουσίασε τους followers του σχεδιαστή, αφού μέσα σε τρεις ώρες συγκέντρωσε πάνω από 5 χιλιάδες like. Μπορεί το αγόρι στη φωτογραφία να μη θυμίζει και πολύ τον πετυχημένο άνδρα στον οποίο εξελίχθηκε 22 χρόνια αργότερα, ωστόσο το βλέμμα και το ιδιαίτερο στιλ είναι σίγουρα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν έως και σήμερα!

Ο σχεδιαστής πριν λίγο καιρό μίλησε στην εκπομπή Dot, όπου δε δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας «Επειδή είμαι άνδρας και είμαι gay δεν ενδιαφέρονται τα media για εμένα. Αν ήμουν str8 θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα θα είχαν βρει τα πάντα».