Ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την 20χρονη κόρη του και τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα -Έξοδος στο θέατρο

Νέα δημόσια εμφάνιση για τον Απόστολο Γκλέτσο και την σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη, ενώ μαζί τους βρέθηκε και η κόρη του, Βαλίσια.

Ο ηθοποιός και η επιχειρηματίας βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Δώρο Γενεθλίων» στο Θέατρο Λαμπέτη. Ο Απόστολος Γλέτσος επέλεξε ένα total black look για την περίσταση, ενώ η Ιζαμπέλα Αρβανίτη ένα μαύρο πουκάμισο και ένα παντελόνι σε γήινη απόχρωση.

Από την άλλη, η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου, Βαλίσια, φόρεσε ένα σύνολο σε earthy τόνους και απόλαυσε την παράσταση μαζί με τον πατέρα της και τη σύντροφό του.

Η Βαλίσια Γκλέτσου τον περασμένο Μάιο έκλεισε τα 20. Η ίδια είναι κόρη του Απόστολου Γκλέτσου, την οποία απέκτησε από τη σχέση του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα, Οι δυο τους ήταν μαζί για έξι χρόνια και αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2006.

«Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι' αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει “είμαι η κόρη του Γκλέτσου”, να τη σέβονται» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε τον Απόστολο Γκλέτσο με την κόρη του και τη σύντροφό του:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency