Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα στο κέντρο της Αθήνας με μακριά φούστα και φλατ σανδάλια

Τη Βάνα Μπάρμπα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του NDP στο κέντρο της Αθήνας.

H γνωστή ηθοποιός περπάτησε στους δρόμους του Κολωνακίου φορώντας μια μακριά φούστα με σχέδια, την οποία συνδύασε με μοβ πουκάμισο και μπεζ φλατ σανδάλια. To casual look της συνδύασε με μαύρη τσάντα του οίκου Chanel.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα τον λόγο που έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως απέχει επειδή θέλει να βρει τον εαυτό της.

Η Βάνα Μπάρμπα στο κέντρο της Αθήνας με μακριά φούστα και φλατ σανδάλια

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Βάνα Μπάρμπα στο κέντρο, με ένα casual πρωινό look. Η ηθοποιός έχει μια προτίμηση στις μακριές, αέρινες φούστες τις οποίες συνδυάζει με απλά τοπ ή πουκάμισα. Η συγκεκριμένη που φόρεσε είναι πολύ στιλάτη και ταιριάζει άψογα με το πουκάμισο που επέλεξε.

Δείτε τις φωτογραφίες της:

Φωτογραφία: NDP photo agency
 Φωτογραφία: NDP photo agency

H Βάνα Μπάρμπα έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Εγώ ήμουν καταραμένη. Η ομορφιά σ΄αυτή τη χώρα, που γέννησε την ομορφιά, είναι κατάρα. Με στιγμάτισε, μου έκανε ζημιά, με αδίκησε. Δεν με δέχτηκε ποτέ κανείς σε καλή παράσταση. Εκρυβα την ομορφιά μου, έβαζα μαύρα, μπας και με δουν σαν ηθοποιό. Κι όταν είχα μία σοβαρή πρόταση από τον Μιχάλη Κακογιάννη για αρχαίο δράμα (να κάνω την Ελένη), φοβήθηκα πως θα μου ρίξουν ντομάτες. Μου το είχαν περάσει. “Ελα μωρέ την Μπάρμπα θα πάρουμε”.  Οταν γεννηθείς άσχημη μπορείς να γίνεις πιο εύκολα αποδεκτή σαν καλή ηθοποιός.   

Οι χορτάτες γυναίκες δεν μεγαλώνουν δύσκολα. Οταν έχεις ζήσεις απίστευτους έρωτες, δόξες, όταν έχεις θαυμαστεί, μπορείς να αντέξεις και να διαχειριστείς τις αλλαγές σου. Μπορείς να αντέξεις το βλέμμα του άλλου που λέει «πως ήταν και πως έγινε...». Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, δεν μπορείς. Φυσικά και δέχομαι τέτοια βλέμματα. Στα τριάντα περνούσα και έτρεμε η γη».