Η Χρύσα Μιχαλοπούλου υιοθετεί το παριζιάνικο στιλ με ένα chic φόρεμα Sandro
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου απέδειξε πως η ελληνική κομψότητα συναντά την μόδα στο Παρίσι με την εντυπωσιακή της εμφάνιση με Sandro φόρεμα από τα Attica.
Μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram, η Χρύσα Μιχαλοπούλου μοιράστηκε μερικές στιγμές από το ταξίδι της στο Παρίσι εν όψει της Εβδομάδας Μόδας στην Πόλη του Φωτός. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας όπου ο οίκος Sandro επέλεξε να διεξάγει το fashion show για την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή 2026.
Οι φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου από το Παρίσι




Όσον αφορά την παρουσία της ηθοποιού, μπορούμε να πούμε ότι ήταν εντυπωσιακή, καθώς εναρμονίστηκε απόλυτα με το περιβάλλον του fashion show αλλά και με το Παρίσι γενικά. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου επέλεξε ένα μάξι μαύρο πλεκτό φόρεμα Sandro το οποίο ξεχωρίζει ιδιαίτερα από τις πέρλες που βρίσκονται πάνω του. Πρόκειται για μία αρκετά κομψή total black εμφάνιση η οποία ολοκληρώθηκε με μία λεπτομέρεια που την απογείωσε και δεν είναι άλλη από το κόκκινο κραγιόν. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα υπάρχει στα καταστήματα Attica σε περιορισμένα μεγέθη.
Βρείτε το εδώ.
Η συλλογή παρουσιάστηκε με μια διπλή αφήγηση για γυναίκες και άνδρες, η καθεμία καθοδηγούμενη από την αίσθηση της ελευθερίας και την επιστροφή στους βασικούς κανόνες του στυλ. Για τις γυναίκες, η σεζόν εξελίσσεται με βάση την έννοια των αντιθέσεων, όπου η ελαφρότητα συναντά τη δύναμη και η άνεση ρέει παράλληλα με την ακρίβεια.
Η ταλαντούχα ηθοποιός, όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο, επιλέγει να αφιερώνει στιγμές τόσο στους φίλους της όσο και στον γιο της, Κίμωνα, συνδυάζοντας ταξίδια, ξεκούραση και ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το πρόσφατο ταξίδι στο Παρίσι, όπως φάνηκε μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της, ήταν γεμάτο αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη της.