Ίρις Κρητικού

Ίρις Κρητικού: Η επιμελήτρια εκθέσεων απογείωσε το total black look με ένα μόνο κομμάτι

Η επιμελήτρια εκθέσεων Ίρις Κρητικού βρέθηκε στη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Ηρώδειο και απογείωσε το total black look με ένα κομμάτι.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας προσκάλεσε τον κορυφαίο Διονύση Σαββόπουλο να δημιουργήσει μια μουσική γιορτή/αφιέρωμα με τραγούδια συνδεδεμένα με τη Μεταπολίτευση, την κατάκτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων, την ελευθερία, την ψυχαγωγία, την καθημερινότητα, την ελπίδα.

Εστιάζοντας σε μουσικούς σταθμούς της περιόδου 1973-1983 ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ρόλο οικοδεσπότη κάλεσε τους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστο Θηβαίο, Μανώλη Μητσιά κ.ά. να τραγουδήσουν μαζί δικές του επιτυχίες της εποχής αλλά και των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λοΐζου, Μαρκόπουλου, Μικρούτσικου, Λάγιου κ.ά.

Παρούσα στη συναυλία ήταν και η επιμελήτρια εκθέσεων Ίρις Κρητικού, η οποία έδειξε πώς μπορούμε να απογειώσουμε το total black look και το καλοκαίρι, με ένα μόνο κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η Ίρις Κρητικού φόρεσε για τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στην Επίδαυρο ένα μαύρο αμάνικο τοπ και μαύρο παντελόνι και από πάνω φόρεσε ένα oversized φουλάρι σε έντονα χρώματα και ζωηρό μοτίβο, το οποίο έδωσε ένα ευχάριστο vibe στο total black look και το απογείωσε.

Έτσι, με ένα φουλάρι με ιδιαίτερο σχέδιο μπορείτε να δώσετε ενδιαφέρον σε ένα μονόχρωμο look, μαύρο, λευκό ή σε γήινα χρώματα, και να το αναδείξετε στην ιδανική επιλογή ακόμα και για μια πιο επίσημη περίσταση ή μια βραδινή έξοδο.

Δείτε την εμφάνιση της Ίριδας Κρητικού:

NDP Photo Agency