Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου

Η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκε τον Νίκο Κουρή με puff sleeve νυφικό -Την συνόδεψε ο γιος της στην εκκλησία

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου έπειτα από 18 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και είχε κοντά του αγαπημένους συγγενείς και φίλους, ανάμεσά τους η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Ελένη Καρακάση, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Λένα Παπαληγούρα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Σοφίνα Λαζαράκη.

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, με τον 16χρονο Πέτρο Κουρή να συνοδεύει και να παραδίδει τη μητέρα του στον γνωστό ηθοποιό και πατέρα του.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Mητέρα και γιος έφτασαν μαζί μέσα σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκε τον Νίκο Κουρή με puff sleeve νυφικό -Την συνόδεψε ο γιος της στην εκκλησία

Οσο για το βικτωριανό νυφικό που φόρεσε η Έλενα Τοπαλίδου, ήταν επιλογή του Νίκου Κουρή και είναι από τον οίκο «Μeglam» της σχεδιάστριας Ματίνας Μέγκλα. 

 Φωτογραφία: NDP photo agency

«Το νυφικό εγώ το παρήγγειλα. Είναι πολύ ωραίο να μπεις σε αυτή τη δοκιμασία. Να διαλέξεις το νυφικό της γυναίκας σου και να εύχεσαι να της αρέσει. Γιατί υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει, οπότε αυτό είναι πολύ μεγάλη ήττα» δήλωσε ο ηθοποιός.

 Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Έλενα Τοπαλίδου έλαμπε μέσα στο βικτωριανού ύφους σατέν λευκό νυφικό της, το οποίο είχε ιδιαίτερα κεντήματα στο πάνω μέρος του και puff sleeves.

H ανθοδέσμη ήταν με κόκκινα τριαντάφυλλα και οι γόβες της χρυσές.

 Φωτογραφία: NDP photo agency

Δες εδώ το υπέροχο νυφικό της:

Η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Νίκο Κουρή στο Bovary.gr σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε τελείως διαφορετικοί, τα θέλω μας είναι διαφορετικά αλλά είμαι σίγουρη πια ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουμε ανακαλύψει ο ένας στον άλλον κι αυτό με κάνει να νοιώθω αθάνατη μ΄ αυτή την σχέση. Δεν είμαστε συμβιβασμένοι –υπήρξαν βέβαια στιγμές που τρομάξαμε μεταξύ μας. Ακόμα τα πράγματα είναι έντονα, υπάρχουν απαιτήσεις του ενός απ΄ τον άλλον. Ο Νίκος έχει έναν τρόπο να σε οδηγεί μέσα από μια αντίφαση σ΄ ένα καινούργιο τοπίο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος τρομερά ζωντανός, έντονος και απαιτητικός σε σχέση με το τι επιθυμώ –κάτι που ο Νίκος δεν έχει, αλλά το κοιτάει έκθαμβος. Κι όλα αυτά μπορεί να μας βγάλουν σε κάτι ακόμα πιο φωτεινό. Είναι παράξενη αυτή η ιστορία –δεν κουραζόμαστε ποτέ.

Εχουμε μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ο Νίκος με τον Πέτρο είναι συναρπαστικός –είναι σχεδόν ανυπόφορο να βλέπεις πόσο αποτελεσματικός είναι μαζί του και πόσο υπέροχα του δείχνει τα πράγματα. Εγώ απ΄ την άλλη είμαι πολύ τρυφερή. Γίνονται συνέχεια διεργασίες μέσα στο κεφάλι μου και στου Νίκου. Στο σπίτι μας η σχέση των δύο μας έχει πολλή μεγάλη σημασία –μαζί με τον Πέτρο. Είναι οι δυο μας και ο Πέτρος. Είναι ευτυχία όλο αυτό, επειδή είναι πολύ ζωντανό, δεν σβήνει».